Beautytwist op sociale media – mijn evolutie + samenwerking Catrice

Hier op mijn blog heb ik eigenlijk nog nooit een apart artikel gemaakt over sociale media. Ik ga jullie vandaag laten weten waar je mij kan vinden en waarom ik hier zo actief op ben. Kijk je mee?

 

Youtube

Vroeger

NU

Het verschil met vroeger en nu is hopelijk wel heel erg duidelijk te zien. Een paar jaar geleden had ik de smaak al te pakken bij het maken van filmpjes. Ik vond het zo leuk! En mijn filmpjes werden ook best goed bekeken ( 7,5k!!). Maar dit stopte helaas door hele negatieve reactie’s op school. Een niet zo slimme keuze achteraf gezien, want anders had ik nu waarschijnlijk al meer views,abonnees. Maar ik haal er nu dubbel zoveel plezier uit. Nu heb ik ook echt ringlampen en een professionele camera. Wat vinden jullie trouwens van mijn laatste filmpje in samenwerking met Catrice?

Instagram van 1 jaar geleden naar nu.

Vroeger

Nu

 

Oh Instagram dat is eigenlijk een beetje een verhaal apart. Ik heb al even een Instagram account, maar ik was er eigenlijk nooit echt actief op. Ik vond het persoonlijk nooit echt leuk. Maar nu ben ik bijna een jaar actief op Instagram en ik kan echt niet meer zonder! Ik steek dan ook heel veel moeite achter iedere foto die ik plaats en dat had ik vroeger niet. Ik plaatste zomaar iets, maar nu ga ik zelf op locatie foto’s maken. Het moet een leuke en unieke foto worden om een product te promoten of gewoon spontaan. Ik vind het zo leuk! Er steekt wel wat tijd in om het te onderhouden. Nu is mijn doel om 5000 volgers te behalen ( heb er nu pas 3,2). Willen jullie mij volgen? Beautytwist.be

FACEBOOK

We sluiten dit artikel af met facebook en op facebook zit ik eigenlijk niet zo vaak meer. Ik merk dat niet veel mensen echt actief hierop zijn. Ik probeer wel telkens ik een nieuw artikel op mijn blog zet, dit toch wel te delen op mijn Facebookpagina. Ik vind het wel leuk, maar instagram is net dat tikkeltje toffer. Maar ik probeer om terug wat meer leuke post’s te zetten op Instagram. Die vind je hier.

Op welk sociaal media kanaal ben jij het meest actief?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Yara says:

  Leuk om te lezen! Ik merk zelf ook dat ik veel meer tijd steek in het maken van foto’s voor instagram. Ook al heb ik soms totaal geen inspiratie. Ik vind dat je feed er echt prachtig uitziet!
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…Remington Keratin Protect Heated Barrel BrushMy Profile

  1. Jana says:

   ZO lief !! Dankjewel xxxx

 2. Leuk dat je dit met ons deelt. Ik heb alles verwijderd vorige zomer. Dus mijn Insta foto’s starten maar vanaf september en mijn youtube kanaal vanaf begin juni! Goed dat je zo evolueerd! Je doet het goed!
  Emke De Jonghe onlangs geplaatst…Hoe begin je een blog?My Profile

  1. Jana says:

   Oh dankjewel Emke! ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge