Zomerse producten van Garancia

Garancia is een merk die jullie al een keertje hebben zien voorbij komen op mijn blog. Ik bespreek vandaag graag enkele nieuwigheden met jullie.

Ik begin meteen met een product die ik zelf heel bijzonder en speciaal vond en dat is deze hydraterende watermist. Ideaal als verfrissing tijdens de zomer. Ik heb deze spray vooral gebruikt toen het die keer zo warm was! Dit hielp om tussendoor even mijn gelaat op te frissen, maar deze spray wordt ook aangeraden om te gebruiken na het reinigen van je gezicht. Dit heb ik zelf nog niet geprobeerd. Maar nu ik weet dat het mogelijk is, ga ik dit zeker een keertje proberen.

Garancia Aqua Rêves-Tu: € 10,80

Watermist verrijkt met vitamine B3 die de huid hydrateert, verzacht, opheldert, ontgift en weer in evenwicht brengt.

 

Geen zin in gedoe met water dan is dit miccelair reinigingswater de oplossing! Soms heb ik zo van die avonden dat ik echt geen zin heb om nog naar de badkamer te gaan en uitgebreid mijn gezicht te gaan reinigen. Daarom vind ik dit product van Garancia zo fijn in gebruik. Het duurt minder lang en het verwijdert al je make-up. Ook het pompsysteem vind ik trouwens ook gemakkelijk. Zelf gebruik ik ongeveer twee pompjes op een wattenschijftje en op die manier reinig ik mijn huid.

Garancia Source Micellaire Enchantée: € 11,23

Mijn favoriet van allemaal? Dat is toch wel het scented water van Garancia. Ideaal in de zomer! Want dan draag ik het liefst geen parfum, maar iets dat wat meer verfrissend werkt. De geur is echt hemels! Het jammere aan dit geurtje? Je doet de geur op jou en in het begin ruik je hem heel intens, maar helaas na 3 minuutjes is de geur verdwenen. Dus moet je hem snel wel even opfrissen.

Garancia Prédictions D’Étoiles Eau Fraîche : € 10,72

Welk product spreek jou het meest aan?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge