Zeezout scrub tegen cellulitis

Een scrub die zou helpen tegen cellulitis? Ja dat moet ik geprobeerd hebben! Veel vrouwen hebben er last van, maar helaas helpen er niet veel middeltjes tegen. Ik test vandaag de Somatoline zeezout scrub!

Het merk somatoline ken ik al een tijdje, want ik heb al een product van hun merk uitgeprobeerd. Een soort gel tegen cellulitis. Dat werkte echt goed! Maar het nadeel was dat je het moest blijven gebruiken en dat komt wel wat duur uit natuurlijk, want de producten van Somatoline zijn toch wel iets prijziger. Maar als ze goed hun werk doen is dat voor mij geen probleem. Deze scrub is echt een grove scrub, dus daar moet je wel van houden. Een tip is om een beetje water bij te nemen. Dan voelt de scrub veel milder aan, maar het doet toch nog steeds zijn werk!

Met zeezout, jojoba-olie, tarwekiemolie en vitamine E.

Een blauwe scrub met een bijzondere geur, maar doet het wel zijn werk? Ik ben erg tevreden over de zeezout scrub van Somatoline. Ik merk als ik deze scrub echt tweemaal per week gebruik dat mijn huid ( vooral op mijn billen) veel zachter wordt. Het ziet er veel gladder en egaler uit, maar is de cellulitis vermindert? Ja hoor! Weg is het niet, want dat is bijna onmogelijk. Maar als je deze scrub regelmatig gebruikt blijf je het resultaat wel zien. Dus een veel gladdere huid. Daar heb ik wel op gewacht!

 

Meer informatie? Dat vind je via deze site.

De zeezout scrub kan je hier online aankopen.

 

Gebruik je wekelijks een scrub?

 

Lieds,Jana.x

Comments

  1. Jill says:

    Ik heb dus last van cellulitis. Het klinkt goed maar kan je mij zeggen hoeveel het kost en waar kan je het kopen?
    Bedankt voor je uitleg!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge