Yves Rocher geconcentreerde shampoo & douchegel

Een tijdje geleden was ik aanwezig op een wel heel leuk event van Yves Rocher. Daar werd een nieuw product voorgesteld, namelijk de geconcentreerde shampoo & douchegel. Zijn jullie al benieuwd? Lees dan zeker mijn artikel..

Yves Rocher geconcentreerde shampoo & douchegel

De geconcentreerde douchegels van Yves Rocher die bestaan al sinds 2017, maar eerlijk gezegd wist ik dit niet. Maar dit maakt het nog fijner dat ik hiermee kan kennismaken. Met zo een geconcentreerde douchegel kun je maar liefst je 40 keer mee douchen! Met een formaat van slechts 100 ml en met 50% minder plastic en broeikaseffect. Nog een voordeel vind ik dat het handig is om mee te nemen als je gaat reizen.

Alle geuren die ik heb mogen testen spreken mij persoonlijk wel aan. Ik vind ook dat de geur goed blijft hangen en dat mijn huid hierna ook heerlijk zacht aanvoelt.

We sluiten het artikel af met het aller allernieuwste product! Namelijk de geconcentreerde shampoo. Met dit kleine shampoo flesje van 300 ml kun je maar liefst 30 keer je haar wassen. Top nieuws toch?! Nog beter is dat dit een hele fijne shampoo is, maar verwacht geen wonderen. Hier boven op de foto zie je alle voordelen. Ik vind het wel leuk om te lezen dat het bijna voor de volle 100% een shampoo uit natuurlijk ingrediënten is .

De geconcentreerde shampoo is online en in alle Yves Rocher winkels beschikbaar vanaf 29 mei 2018 voor €3,95.

Ken jij deze producten al?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Emke says:

  Ik heb het al eens gezien in één van hun winkels, maar nooit gedacht dat het milieu vriendelijk is. Ik ga zeker een douchegel proberen. Leuk artikel! ❤
  Emke onlangs geplaatst…KAN JE LEUKE DINGEN SCOREN IN DE KRINGLOOPWINKEL?! | Emke JohannaMy Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel Emke! :D

 2. veronique says:

  Ziet er goed uit hoor! Lekker
  veronique onlangs geplaatst…Hello world!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge