Verschillende soorten body lotions

Vorige week liet ik jullie al zien dat er verschillende soorten scrubs zijn, maar er zijn ook verschillende soorten body lotions. Ik laat diegene zien dat ik heb liggen thuis en wat het verschil is.

De verschillende soorten structuren en merken van body lotions die ik thuis heb liggen.

De eerste body lotion die we hebben is er eentje van Victoria’s Secrets. Dit soort body lotion dient vooral om je huid een lekkere geur te geven, want in de body lotion zit vooral parfum. Dus als je echt last hebt van een droge huid of een huid die net wat extra verzorging nodig heeft is deze body lotion niet helemaal aan te raden. Hij dient vooral om je huid een lekkere geur te geven en misschien even een zachte huid te geven, maar bij mij is dat gevoel snel verdwenen.

Het merk MIXA is verkrijgbaar bij DI en dat vind ik zelf een hele fijne body lotion voor als je last hebt van een droge huid. Het voedt je huid goed en trekt doordat het zo dun is snel in je huid. Wat ik ook goed vind aan dit product is dat het geen parfum, alcohol en parabenen bevat.

Heb je echt last van droge plekken op je huid? Dan is een dikkere body lotion ideaal! Dit is meer een body butter door de dikkere structuur. Ik vind die van bij Rituals ontzettend fijn.

Nog een body butter die ideaal is voor de extreem droge huid is deze body butter van Soap & Glory. Helaas heb ik deze gekocht in Londen, maar die van Rituals vind ik eigenlijk een perfect alternatief als het om huid producten gaat.

Welke soort body lotion vind jij het fijnste?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Ohhhh Rituals! Mijn favoriet! x
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…Vlog #15 Voor 1 dag een man zijnMy Profile

 2. Manon says:

  Ik ben best benieuwd naar die van Soap en Glory daar heb ik nog nooit van gehoord!

 3. Vanessa says:

  Ik vind de body creams van Rituals heel fijn, en natuurlijk ook de body butters van The Body Shop X
  Vanessa onlangs geplaatst…Real Techniques Expert Face BrushMy Profile

 4. Bianca says:

  Ik vind de butters van TBS heel fijn, ik merk dat ik van die hele geparfumeerde lotions niet vaak gebruik omdat ze verder niet veel doen voor de huid.

 5. Florentine says:

  Wat een fijn artikel! Ik houd het meest van de wat dikkere body butters :-)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge