Vanilla Pumpkin the body shop ?

Halloween komt nu stilaan dichter en dichter bij. Zo dat betekend dat de leukste collectie’s er ook te zitten komen. The body shop komt ook met een leuke en griezelige collectie, kijk je mee??

Vanilla Pumpkin the body shop

Als eerste verzorgingsproduct hebben we de body butter en mag ik al meteen een compliment geven over de leuke en natuurlijk ook wel griezelige verpakking? Supergoed gedaan! De body butter heeft een hele speciaal geur en daar moet je wel even aan wennen. Maar ik ben er wel fan van! Het is zo’n warme kruidige geur echt ideaal voor tijdens koude dagen. De body butter smeert ook goed uit en trekt snel in de huid.

Vanilla Pumpkin Body Butter 200 ml – € 16

Als er handcrème toekomt in een pakketje test mijn mama die meestal uit, maar deze handcrème wou ik toch een keertje testen. Ik vind dit zo’n handige tube om ergens mee te nemen, want hij is heel compact! Zelf heb je niet zoveel nodig van de handcrème, want hij trekt snel in je handen en zorgt voor zachte handen. Ik merk wel dat je de handcrème na een paar uurtjes terug kan gebruiken.

Vanilla Pumpkin Hand Cream 30 ml – € 5,50

Deze douchegel heeft volgens mij iedereen hier bij mij thuis getest, want ik heb hem eigenlijk in de badkamer laten staan. Ik kan zeggen dat hij al goed gebruikt is! Dat is wel een goed teken! Ik vind dat deze douchegel heerlijk ruikt naar pompoen en ook een beetje kruidig, maar niet overheersend. Dus dat is wel aangenaam. De perfecte douchegel voor tijdens koude winterdagen..

Vanilla Pumpkin Shower Gel 250 ml – € 7,-

De prijzen vallen zoals je wel kunt lezen heel goed mee, dat vind ik zo fijn aan The Body Shop! Zo is het voor iedereen toegankelijk.

Deze Vanilla Pumpkin lijn is vanaf oktober verkrijgbaar bij The Body Shop.

Ook verkrijgbaar via de Amerikaanse webshop.

Welk product is jou favoriet?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Jamey says:

  Ik vind het echt zon lekkere lijn! Love it!

 2. Elke says:

  Die shower gel komt zeker op mijn wishlist!

  1. Jana says:

   Ja die is superfijn! :D

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge