Uriage eau thermale

Vandaag nog eens een review over Uriage, want dat is volgens mij ook weer al even geleden. ik review vandaag twee producten uit de Uriage eau thermale verzorgingslijn.

Als eerste hebben we een wel heel bijzonder product, namelijk de water sleeping mask. Zoals de naam wel al doet vermoeden is dit een gezichtsmasker die je ‘ s nachts moet laten intrekken.

Enkele voordelen van het Uriage eau thermal water sleeping mask

Regenereert de hydratatie van de huid

Dit watermasker met Thermaal Water van Uriage helpt de huidbarrière te herstellen en op die manier een optimaal hydratatieniveau in stand te houden.

Verbetert continu de hydratatie van de epidermis

Vormt een film op het huidoppervlak waaruit de hydraterende bestanddelen geleidelijk worden vrijgemaakt om de huid weer soepel te maken.

Herstelt de barrièrewerking van de huid en gaat vochtverlies tegen

Bevordert het herstel van het intercorneocytair cement om de hydratatie van de dorstige huid langdurig te stimuleren.

Doet de huid stralen

Antioxiderend Edelweissextract zorgt voor een frisse, stralende huid.

Het water sleeping mask is echt heerlijk! De structuur is heel licht en de geur is lekker fris. Het was voor mij persoonlijk wel even wennen om voor ik ga slapen een gezichtsmasker aan te brengen. Maar ik merk wel dat mijn huid de volgende ochtend heel goed gehydrateerd is. Wist je trouwens dat je dit masker kunt gebruiken als aftersun voor het gelaat?

We sluiten het artikel af met nog een bijzonder product namelijk de beauty water cream. Met het warme weer heb je echt geen zin om een te dekkende foundation aan te brengen, want dit voelt gewoon niet aangenaam aan. Maar met deze water cream van Uriage heb je een hele lichte dekking. Het voelt ook heel en aangenaam aan op de huid. Nog beter is natuurlijk de spf 30 die in deze cream zit.

 

De verkooppunten? Die vind je hier allemaal terug.

 

Welk product spreekt jou het meest aan?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge