Unboxing Demak’up Facelooks Pakket.

Een week geleden ongeveer kreeg ik wel een heel leuk pakket van Demak’Up en vandaag ga ik jullie de inhoud laten zien.

DSC_1015v

DSC_1040b

En als ik de doos opendoe zie ik een hele leuke inhoud met zowel de gekende producten van Demak’Up als wel enkele nieuwe producten van dit merk. Wat mij ook meteen opviel was de bijlage die er bij zat en eigenlijk draait dit pakket eigenlijk hier om en dat is namelijk van Demak’Up de facelooks en de bedoeling is dat je naast de bestaande vier facelooks zelf een vijfde facelook kan creëren. En hiermee kan je iets heel leuk winnen. Maar hiervan maak ik nog een apart artikel met mijn eigen facelook en nog wat extra informatie hierover. Terug naar de inhoud nu.

DSC_1006c

Als eerste de welbekende wattenschijfjes van Demak’up en dit zowel de gewone expert wattenschijfjes als de sensitive en de grotere de expert wattenschijfjes. Ik vind deze wattenschijfjes erg fijn in gebruik, want deze vallen tenminste niet uit elkaar.

Als je even geen zin hebt in een uitgebreide routine, dan zijn de reinigingsdoekjes van Demak’up de oplossing. Ze zijn heel erg zacht voor je huid en verwijderen je make-up heel goed. Deze heb je nu in de expert en zacht versie.

Een product dat compleet nieuw is voor mij is deze waterproof make-up remover. En dit is een waterproof reinigingslotion die je eerst moet schudden voor je deze gebruikt, want er zit zo een olie laagje in. Ik ben heel erg benieuwd of deze make-up remover mijn make-up na één beweging verwijdert.

En als laatste de welgekende Demak’up potjes, zoals ik ze wel noem. Dit zijn vochtige watjes die doordrenkt zijn met oogmake-up remover. Zo heb je meteen al alles bij de hand. Dit heb ik nog niet getest, dus ik zal jullie laat weten hoe het mij bevalt. Deze heb je ook in een expert versie en een sensitive versie.

Zo dat was de inhoud van het facelook Demak”up pakket. Ik vind het een hele leuke inhoud en ik ga nu alvast de producten testen en ik laat jullie nog weten wat ik ervan vind.

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Michaela says:

  Leuke pakketje :) Ik ben benieuwd naar hoe het je bevalt!

 2. femketje says:

  die remover pads zijn zo fijn!

 3. Manon says:

  Ik vind demakup altijd erg fijn, behalve de vochtige doekjes gebruik ik niet.

 4. Jana says:

  Een artikel hieromtrent staat vandaag ook op mijn blog, telepathie heheh :p Ik ben ook erg benieuwd om de producten te testen :)

 5. jessy says:

  De producten zijn echt heel erg fijn!

 6. Ayla says:

  leuke inhoud! xx

 7. Ines says:

  Heb het ook gekregen en was erg tevreden van de producten!

 8. Kimberly says:

  Echt een leuke inhoud met heel veel leuke spulletjes :D

 9. Petra says:

  Een erg mooi pakket, waarvan ik vermoed dat je na het testen, dik tevreden zult zijn…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge