The body shop hemp lijn

Producten met hennepolie? Geen idee wat voor geur of structuur ik mij daarbij moet voorstellen eigenlijk? Tijd om het uit te proberen! Lees jij wat ik ervan vind?

Als eerste product hebben we de hard working handcrème. Een handcrème speciaal ontwikkeld voor handen die het zwaar te verduren krijgen. Daarom is deze lijn dan ook geschikt voor mensen met een droge huid. Zo ook deze handcrème, want hij is iets dikker qua structuur. Daarom werkt de hem handcrème van the body shop echt heel voedend. Voor mij persoonlijk iets te. Maar dat komt omdat ik niet echt hele droge handen hebt. Als je last hebt van kloven op de handen en hele droge handen is deze handcrème ideaal. De geur van de hennepolie is trouwens heel subtiel aanwezig. Het is een kruidige geur, dus je moet er wel van houden.

Hemp Hand Protector: € 6,50

Dan hebben we ook nog het nacht-gezichtsmasker voor de droge huid. Ik moet zeggen alhoewel ik dus geen droge huid heb deze echt wel ideaal is tijdens koude winterdagen. Want dan is iedereen zijn huid wat droger en trekkerig, dus dan dit masker aanbrengen voor je gaat gaan slapen is ideaal! De geur blijft wel iets waar ik persoonlijk nog aan moet wennen..

Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask: € 20

Als laatste hebben we de hemp body butter. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een soort van dikke boter die je huid intensief gaat voeden en verzorgen. Het goede hiervan is, dat het snel in de huid trekt! Echt heel handig en aangenaam. Deze body butter met hennep olie gebruik ik het liefst op mijn armen.

Hemp Body Butter: € 18

 

Welk product spreekt jou het meest aan?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge