Soap & Glory verwenproducten

Soap & Glory is een merk dat ik heb leren kennen in het hartje Londen. Sinds mijn eerste scrub dat ik ervan had gekocht ben ik helemaal verliefd geworden op dit merk! Ik vertel jullie vandaag wat meer over maar liefst drie verwenproducten..

Soap & Glory verwenproducten Soap & Glory verwenproducten1

Dit zijn de drie producten die ik voor jullie ga uitproberen. Jullie zien een voetencrème, een shower butter (jum!) en ook nog een verzorgende en hydraterende mist.

Soap & Glory verwenproducten11 Soap & Glory verwenproducten5

Het eerste dat jullie zien is een voetcrème. Niets is belangrijk dan ook je voetjes te verzorgen. En eigenlijk zou je een voetcrème iedere dag moeten gebruiken. Maar ik geef toe dat ik dit soms ook wel eens vergeet. Maar deze voetcrème is echt hemels! Hij zorgt voor hele zachte voeten dankzij alle verzorgende bestanddelen die erin verwerkt zitten. Heb ik al gezegd dat hij lekker ruikt?!

Soap & Glory verwenproducten444444444 Soap & Glory verwenproducten114

Een doucheproduct dat er voor zorgt dat je het niet wilt afspoelen is toch zeer zeker de shower butter. Het ruikt echt naar een bakkerij die vol met taartjes staat. Heel zoet, maar niet op een misselijke manier. Overigs is mijn huid ook nog eens heel zacht omdat het een boter-achtige structuur is.

Soap & Glory verwenproducten25 Soap & Glory verwenproductenf

Als laatste mijn favoriet is toch wel de moisture mist. Geen gedoe meer met body lotion in potten, maar in een handige spray vorm! Dit is namelijk een soort van body lotion, maar in spray vorm. De geur is echt heerlijk en mijn huid voelt zacht aan. Ik vind het ook fijn dat de geur blijft hangen en dat mijn handen niet vol body lotion hangen.

Soap & Glory verwenproductensw

De eerste substantie is van de voetcrème, de tweede van de shower butter en de laatste van de mist. Ik vind Soap & Glory er zo leuk uitzien, zo een beetje zoals de verpakkingen vroeger.

Soap & Glory kan je o.a. hier bij Boots bestellen. Ik betaalde voor deze drie producten £15.

Ken jij dit merk al?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Kelly says:

  Ik ben ook onwijs dol op Soap & Glory, mijn favorieten zijn de Whipped Clean shower butter (die geur!) en The scrub of your life.
  Kelly onlangs geplaatst…Shoplog – Sephora & LUSHMy Profile

 2. Wat een leuke verpakkingen!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…VEGETARISCH ETEN?My Profile

 3. Elke says:

  Die verpakkingen alleen al zijn super!
  Elke onlangs geplaatst…Outfit // aztec mazeMy Profile

 4. Vanessa says:

  Wat een leuke verpakkingen! Alleen al daarom zou je deze producten kopen X
  Vanessa onlangs geplaatst…De 20 weken echoMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge