Sans soucis gezichtsscrub

Zoals ik in dit artikel  aangaf is het enorm belangrijk dat je niet enkel je lichaam, maar ook gezicht goed gaat scrubben. Mijn gezichtsscrub was op, dus het was tijd voor een nieuwe. Ik koos voor de Sans soucis gezichtsscrub.

sans-soucis-gezichtsscrubff
sans-soucis-gezichtsscrube

Voor mij is het belangrijk dat een scrub die bedoeld is voor mijn gezicht veel fijner is dan een lichaamsscrub. Een lichaamsscrub heeft meestal een dikkere korrel omdat de huid daar dikker is. Moesten we dit op ons gezicht gebruiken zou dit niet echt goed zijn. En zou het ons gezicht schaden. Daarom is een gezichtsscrub veel milder zodat het net genoeg is voor je dode huidcellen te verwijderen. Ik wil best veel geld uitgeven aan goede huidverzorgingsproducten, maar ook niet te veel. Dan zit je bij het merk Sans soucis wel goed heb ik gemerkt. Dit is tevens mijn eerste huidverzorgingsproduct van dit merk. Mijn eerste indruk is alvast goed.

sans-soucis-gezichtsscru-ingredienten

Hierboven vind je de ingrediënten van de Sans soucis gezichtsscrub

sans-soucis-gezichtsscrub4

sans-soucis-gezichtsscrube sans-soucis-gezichtsscrubfnew

Uiteraard is een test heel belangrijk. Ik heb de scrub enkele keren gebruiken en hij doet zijn werk goed! Hiermee bedoel ik dan het een milde scrub is met een subtiele, maar wel een aangename geur. Ik vind een tube ook fijn werken, want zo haal je alles uit je product. Het was enorm aangenaam om dit merk te leren kennen en wie weet koop ik binnenkort nog wel producten van dit merk.
sans-soucis-gezichtsscrub-einde

Ik kocht de Sans soucis gezichtsscrub bij Beauty Plaza in Sluis voor € 15,90. Je vind dit merk ook online.

Gebruik jij ook scrub voor je gezicht? En welk merk?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Vanessa says:

    Lijkt mij een heerlijke gezichtsscrub! Ik scrub mijn gezicht veel te weinig. Ik heb er momenteel eentje van Hema en Kruidvat. Met het merk Sans-Soucis heb ik nog geen ervaring X
    Vanessa onlangs geplaatst…Bruno Banani Woman shower gel & eau de toiletteMy Profile

  2. Miss says:

    Lijkt mijn een heerlijke gezichtsscrub! Ik gebruik er nu eentje van yves rocher ook erg fijn. Maar wanneer deze op is wil ik dzze wel eens proberen!
    Miss onlangs geplaatst…New // love moschino crossbodyMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge