Rituals the ritual of holi

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog eens heb geschreven over producten van Rituals. Dit komt eigenlijk omdat ik de voorbije limited editions niet zo heel speciaal vond, maar deze! Oh deze lijn van Rituals the ritual of holi is bijzonder!

Ik zelf heb uit deze limited edition enkel de scrub kunnen kopen, want de rest dat ik graag wou testen was uitverkocht. Maar goed nieuws! Mijn zus had namelijk zelf de twee andere producten al gekocht ( de body mousse & shower gel). Dus hierover kan ik ook over schrijven.

Mijn scrub was eigenlijk bijna op, dus ik had sowieso een nieuwe nodig! Ik vond dat deze scrub zo lekker rook en de verpakking trok mij ook wel aan. Zo kleurrijk!

Oh en kijk! Er zitten kleine kleurrijke confetti stukjes in! Ik deed het potje open in de winkel en ik zag de kleurrijke scrub. Ik was eigenlijk op slag verliefd! Zo origineel gedaan. De scrub is niet hard qua structuur, dus dat is wel fijn voor mijn huid. Ben je opzoek naar een iets grovere scrub? Dan probeer je beter de andere scrubs van Rituals dat ze in hun assortiment hebben.

BODY SCRUB: € 7,50

Dan hebben we nog de welbekende shower foam en deze geur is net zoals de scrub heel aangenaam. Dan hebben we nog een product dat razendsnel was uitverkocht (niet in alle filialen). Dat is de crackling body mousse en hiervan heb ik ook nog een filmpje, maar dat ga ik deze week delen via instagram. Dit vind ik zo’n bijzonder product, want het beweegt echt als je het aanbrengt en het maakt ook zo’n crackling geluid. Ik vind het ook aangenaam dat het zo snel in de huid trekt. Mijn huid voelt hierna zo zacht aan en ruikt zo aangenaam!

CRACKLING BODY MOUSSE: € 7,50

FOAMING SHOWER GEL: € 6,50

Welk product spreekt jou aan?

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Yara says:

  Wauw, die collectie ziet er prachtig uit!
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…L’Oréal Paris Cherry My CheriMy Profile

 2. femketje says:

  rituals is sowieso 1 van mijn favo merken :D fijne review!
  femketje onlangs geplaatst…My New Favourite Seat In The House – Terapy Elly Beanbag.My Profile

 3. Vanessa says:

  Rituals is één van mijn favoriete merken. Vooral hun douche foams vind ik heerlijk. Ik moet hem nog testen. De scrub ziet er inderdaad leuk uit. Fijn dat hij niet te grof is, dat heb ik graag! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Back to School box van NewpharmaMy Profile

 4. Teddy says:

  De verpakking hiervan is zo leuk! Oh en die scrub ziet er uit om op te eten, love it
  Teddy onlangs geplaatst…Augustus 2018 in een paar foto’sMy Profile

 5. […] naar een hemelse scrub?! Dan is deze scrub van de allernieuwste lijn van Rituals perfect! Hier kun je trouwens het artikel terug lezen.. Deze scrub heeft zo’n hemelse structuur en ook nog eens een zoete geur, maar niet te zoet. […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge