Pannobase + Retinol

Een tijdje geleden ontving ik een anti-rimpel crème genaamd Pannobase + Retinol. Je zou denken dit is toch nog niet voor jou? Klopt! Maar mijn mama die stond al de popelen om deze crème uit te proberen. En al zeker als ze wist dat hij genomineerd was..

Pannobase + Retinolf Pannobase + Retinolfvf

Pannobase + Retinol is een antirimpelcrème op basis van het vetoplosbare vitamine retinol. Het actieve ingrediënt retinol staat al jaren gekend voor zijn antirimpelwerking. Het dringt diep door in de huid en stimuleert de collageenproductie bij een droge, verouderende huid

De Pannobase + Retinol is dus een anti-rimpel crème, maar dat weten jullie ondertussen al. Met een anti-rimpel crème ‘mag’ je eigenlijk beginnen vanaf je 30e, dus dat is nog niet voor mij weggelegd.  Deze gezichtscrème is trouwens genomineerd voor de nominatie van de Belgische cosmeticaproducten. Deze crème mag je meermaals per dag gebruiken. Dus hij is ideaal om te gebruiken in de ochtend en de avond.

Pannobase + Retinolfff

De ingrediënten. Het enige wat mij persoonlijk een beetje stoort in de ingrediënten lijst is de paraffinum, want dat is een soort van minerale olie dat de huid zou  ‘verstikken’ en het huideigen vetlaagje (bestaande uit talg of sebum) oplost, waardoor de natuurlijke vet- en vochtbarriere verstoord zou raken.

Pannobase + Retinol123

Mijn mama heeft deze gezichtscrème uitgebreid getest en is er toch wel positief over. Veel slecht kan ze er dus niet van zeggen. Ze vind het enorm handig dat het geen potje maar een tube, waardoor dit ook heel erg hygiënisch is. Ook voelt haar huid enorm zacht aan en vind ze dit een aangename crème om de rimpeltjes tegen te houden.

Pannobase + Retinolfvfvfvf

De Pannobase + Retinol is verkrijgbaar voor € 22,80 bij de apotheek, farmaline en op vele andere webshops.

Wat denk jij van deze crème?

Liefs,Jana.x

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge