Oxyvital tonic spray – ARTDECO

De zomer komt eraan en iedereen kan dan wel een beetje verfrissing gebruiken. Maar een heerlijke verfrissing voor je gezicht + nog eens een heerlijke verzorging. En er is nog meer! Maar dat lees je vandaag over de Oxyvital tonic spray van Artdeco.

Oxyvital tonic spray - ARTDECO Oxyvital tonic spray - ARTDECO6

De Oxyvital tonic spray van Artdeco heb ik uiteraard leren kennen op mijn werk. Ik vind het zo fijn dat ik tijdens het gebruik bij gelaatsverzorging steeds nieuwe producten leer kennen. Vroeger kende ik dit soort producten allemaal niet. Volgende week komt er nog een bijzonder product online om je gezicht optimaal te verzorgen. Maar laten we eerst even kijken naar dit product. De tonic spray zit een simpele maar leuke verpakking, afgewerkt met groene blaadjes.

Oxyvital tonic spray - ARTDECO5555

De ingrediënten van de Oxyvital tonic spray – ARTDECO

Oxyvital tonic spray - ARTDECO4
Oxyvital tonic spray - ARTDECO55

En dan nu het belangrijkste wat doet deze spray nu allemaal precies? Ik som het even voor jullie op, zodat je toch een duidelijker beeld krijgt van dit product.

 • Oxyvital® stimuleert de ademhaling van de huidcellen en revitaliseert de vermoeide huid. Granaatappel Extract beschermt tegen vrije radicalen, geeft de huid meer weerstand en maakt de huid meer elastisch. Groene Thee Extract en Lotus Extract werken kalmerend en zuiverend. De spray fixeert tevens make-up. Plaats de verstuiver tijdens warme dagen in de koelkast, voor een extra verfrissende sensatie.

Ik moet toegeven dat ik eerst niet wist dat je deze spray ook kon gebruiken om je make-up te fixeren, maar nu ik dit weet ga ik dit zeker doen.

Oxyvital tonic spray - ARTDECOOxyvital tonic spray - ARTDECO

Ik gebruik deze tonic spray in de ochtend om een ten eerste een beetje wakker te worden en door het groene thee extract en lotus extract wordt mijn huid gekalmeerd en gezuiverd. Nadat ik de spray gebruikt heb kan ik goed starten van de dag door hierna dagcrème aan te brengen. Mijn huid voelt zo fris en tegelijkertijd ook nog eens goed verzorgd aan. Ik vind de manier hoe hij verstuift ontzettend aangenaam. En ooh dan maar te zwijgen over de geur!

Oxyvital tonic spray - ARTDECO47

De Oxyvital tonic spray – ARTDECO is verkrijgbaar bij schoonheidssalons die Artdeco verkopen. O.a het schoonheidssalon waar ik werk ( schoonheidssalon Sentido). En dit voor € 16,50

Kende jij al zulke tonic spray?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Klinkt als een heerlijke spray! Het is inderdaad tof dat je via je werk kennis hebt gemaakt met dit merk. Voor mij was Artdeco ook onbekend, tot jij er iets over schreef X
  Vanessa onlangs geplaatst…Winactie: Kellogg’s Ancient Legends pakket!My Profile

 2. Miss says:

  Klinkt als een heerlijk spray! En nu heb je e enorm benieuwd gemaakt naar de geur!
  Miss onlangs geplaatst…My summer wishlistMy Profile

 3. Evelien says:

  Wat klinkt hij goed, lekker multifunctioneel ook!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge