Ontspannende douchegel van Janzen

Soms heb je eens wat behoefte om tijd voor je zelf te nemen. Ik heb laatst een nieuwe douchegel geprobeerd van nog een onbekend merk voor mij namelijk Janzen. Ik vertel je vandaag waarom deze douchegel zo ontspannend werkt.

Over het merk Janzen:

Onweerstaanbaar en ontspannen. JANZEN staat voor puur, open en echt. Huisgeuren, body-producten en badaccessoires die altijd rust uitstralen en energie geven. Zuiver, heerlijk ongecompliceerd en bereikbaar. Dankzij een ingetogen prijs en strak design. 100% Dutch.

JANZEN zet de meest oorspronkelijke en eigentijdse verzorging neer. Een beleving voor de zintuigen – zin en zen. Verwen jezelf. Geniet samen of geef het JANZEN-gevoel aan een ander cadeau.

“In de wereld van JANZEN voel je je helemaal thuis. Je bent op je gemak. Wellbeing zonder ballast. Kom op adem, relax, pak je eigen moment.”

 

Het eerste wat mij opviel aan de producten van Janzen is dat ze een heel rustige uitstraling hebben. Heel erg clean en best sober. De verpakkingen van dit merk springen er misschien niet uit, maar het product zelf misschien wel? Ik heb een ontspannende douchegel met bergamot en tonkabeans die ik mag uitproberen. Waarom is dit nu een ontspannende douchegel? Nu, Bergamot werkt namelijk heel erg ontspannend en kalmerend.

Ingrediënten van de Janzen douchegel.

Wat vind ik nu van de douchegel? Werkt hij ontspannend? Ik vind van wel. Toen ik de geur voor de eerste keer rook dacht ik dat het een douchegel voor mannen was ( dat kan ook hé) maar de warme geur dat ik rook is door de bergamot en de tonkabeans die in deze douchegel verwerkt zitten. Deze geur zorgt voor een warm en ontspannend gevoel. Ideaal voor de koude dagen door te komen. Ik ben erg benieuwd geworden naar de body creams en de scrubs van dit merk.

Deze ontspannende douchegel van Janzen is verkrijgbaar voor € 7,95. Hier vind je de verkooppunten. De producten van Janzen vind je ook in volgende webshops:

Ken jij het merk Janzen al?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Manon says:

  IK ken dit merk niet, klinkt wel goed

 2. Julie says:

  Klinkt op zich als een fijne shower gel! Alleen vind ik best prijzig… :-)
  Julie onlangs geplaatst…Mijn werkplekMy Profile

 3. Kirsty says:

  Hij klinkt wel fijn! Ik had nog nooit van dit merk gehoord!

 4. Saraya says:

  Klink als een fijne douchegel :)
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Opgemaakt September!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge