Nuxe huile prodigieuse Or

De nummer 1 olie in Frankrijk zo wordt de Nuxe huile prodigieuse Or genoemd. Top toch?! Ik was dan ook wel benieuwd of het zijn titel waard was. Daarom was ik dubbel zo blij dat ik deze multifunctionele droge olie mocht uitproberen..

Ik kan toegeven dat ik nooit een grote fan ben geweest van olie, dus ik had wel een beetje schrik om deze olie te testen, maar het is een droge olie dus dat moet goed komen. En ook heb ik hier al zoveel goeds over gelezen dat ik het wel moest testen! Ik vind de Nuxe huile prodigieuse Or er heel klassevol uitzien, echt chique zo in een glazen verpakking. Wel even voorzichtig mee zijn natuurlijk!

BEAUTY TIPS

Gebruik Huile prodigieuse® or het hele jaar, zomer en winter, op gelaat, lichaam en haar.

– Breng aan op gelaat en lichaam om de huid te voeden en satijnzacht te maken.

– Breng aan op het lichaam voor een decolleté en benen die het licht vangen en op het haar om uw kapsel te doen stralen.

– Vermeng enkele druppels Huile prodigieuse<sup>®</sup> or in uw handpalm met uw fond de teint om de teint te doen oplichten.

– Meng, met de komst van de zomer, in uw handpalm enkele druppels droge olie met uw Vloeibare Hydraterende Lichaamsmelk 24 U NUXE Body voor prachtige benen.

– Masseer de Huile prodigieuse<sup>®</sup> or in de benen, van beneden naar boven toe, om het licht te vangen, zodat ze er zijdezacht uitzien, alsof u zijden kousen draagt.

– Een kleine toets iriserende droge olie licht je gelaat op en laat het stralen.

 

Oh het zonnetje scheen en dan kon ik echt de perfecte foto’s maken. Want de Nuxe huile prodigieuse Or heeft zo een geweldig mooie glans, ideaal eigenlijk voor vandaag te gebruiken bij het zonnetje. Ik hou wel van een mooie glans op mijn lichaam..

 

 

Ik breng deze droge olie graag aan op mijn armen, want dit zorgt voor een aangenaam en zacht gevoel. EN dan heb ik ook nog eens een oogverblindende glans erbij. Ik breng hem soms ook lichtjes aan op mijn decolleté, want in het zonlicht heeft dit zo’n een prachtige glans..alleen maar positiefs! Toch?!

De Nuxe huile prodigieuse Or is verkrijgbaar voor € 20,63 bij Apotheek online

Wat vind jij hiervan?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Fijn dat de olie zo’n mooie glans geeft. Een mooie, chique verpakking ook! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn beauty favorieten van dit moment #2My Profile

 2. Elke says:

  Deze geeft echt een prachtige glans he! <3
  Elke onlangs geplaatst…Unboxing: my box of style van my jewelleryMy Profile

  1. Jana says:

   Ja hé, zo mooi!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge