NIVEA verzorgende oogmake-up remover

Huidverzorging is zo belangrijk, zeker mijn ogen ontschminken is een heel belangrijke stap hierin. Ik heb van Nivea de verzorgende oogmake-up remover uitgetest en hij heeft een roze kleur! Benieuwd? Lees zeker verder..

Je oogmake-up verwijderen is zo een belangrijke stap! Ook al ben ik ontzettend moe, toch verwijder ik dit. Sinds kort gebruik ik deze oogmake-up remover van Nivea en het goede hieraan is dat hij zelfs waterproof make-up verwijdert en de huid rondom de ogen kalmeert. Dat is toch iets wat ik zelf erg belangrijk vind.

De roze kleur is voor mij persoonlijk echt een pluspunt! Het ziet er zo leuk uit, maar niet vergeten te schudden. Nog belangrijker vind ik dan toch wel de werking hiervan en dat is ook top! Want hij verwijdert mijn oogmake-up heel goed. Waterproof mascara was iets moeilijker, maar het lukte ook wel!

De NIVEA verzorgende oogmake-up remover is verkrijgbaar voor € 4,29 bij o.a. de Kruidvat.

Wat denk jij van dit product?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Het staat alleen al super leuk in de badkamer! Ik was vroeger echt een Nivea-meisje, maar inmiddels ben ik het merk een beetje uit het oog verloren. Jammer, wat ik heb er wel goede herinneringen aan en volgens mij heb ik nog nooit wat van ze gebruikt wat ik helemaal niets vond.

 2. Vanessa says:

  Klinkt heel fijn! Inderdaad mooi roze, daar hou ik ook van :-). X
  Vanessa onlangs geplaatst…YLONN ontharen tegen scheerirritatieMy Profile

 3. Elke says:

  Ik heb deze ook gehad en vond hem echt ook top!
  Elke onlangs geplaatst…My life week 20 & 21My Profile

 4. Yara says:

  Ooh die ziet er fijn uit! Ik heb redelijk gevoelige ogen, dus zo’n verzorgende oogmake-up remover lijkt mij perfect.
  Liefs,
  Yara

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge