Nivea | Musthaves verzorgingsproducten voor in de winter.

Het weer is zo koud buiten dat het soms al aanvoelt als de winter. Om je huid extra te verzorgen heb je ook goede verzorgingsproducten nodig. Ik toon jullie enkele winter musthaves van Nivea.

DSC_0076-001v

Een shampoo voor gekleurd haar bij de winter musthaves van Nivea? Ja natuurlijk! Wie gekleurd haar heeft moet dit in de winter nog eens extra verzorgen zodat de kleur er zolang mogelijk in blijft. Ik heb geen gekleurd haar, maar mijn mama wel dus zij kon de shampoo perfect uitproberen en dit is wat ze zegt:

De shampoo maakt mijn haar heel zacht en ik zie ook dat mijn kleur in mijn haar mooi straalt. Ik merk ook bij de shampoo dat ik hierna helemaal geen conditioner meer nodig heb. Dit omdat mijn haar voldoende zacht aanvoelt en met een conditioner zou dit te zacht zijn. Als deze shampoo leeg is koop ik zeker een nieuwe!

Ik vond het natuurlijk leuk dat ze eerlijk haar mening geeft gegeven en dat ze tevreden is met deze shampoo van Nivea.

Ik ben al bekend met verschillende CC creams, maar nog niet met deze van Nivea. Dit is een anti-rimpel CC cream. Ze noemen hem ook een gekleurde dagcrème omdat hij zo een lichte textuur geeft. Ik besloot hem wel zelf uit te testen omdat ik eigenlijk wel benieuwd was of hij zo passen bij mijn lichte huid.

Zonder CC cream.

Met CC cream.

Tijdens het aanbrengen voelde ik meteen de hele lichte textuur van de CC cream en dit smeerde fijn op mijn huid. Op mijn hand ziet de CC cream er een beetje te donker uit, maar eenmaal op mijn huid is dit bijna niet meer te zien. Als je goed kijkt zie je dat hij misschien net dat tikkeltje lichter kon zijn. Maar verder voelt hij heel fijn op de huid en hij heeft een natuurlijke glow op mijn gezicht.

Tijdens de winter heb ik altijd last van hele droge handen en dit doordat ik ze vergeet in te smeren met een handcrème. Nivea heeft een handcrème die je handen zijdezacht moet maken en je handen terug te herstellen. Deze handcrème bevat macadamia notenolie en vitamine B5.

Ik heb braaf iedere dag mijn handen ingesmeerd met deze handcrème en iedereen hier thuis ook. Wat een ontzettend fijne handcrème is dit! Hij trekt snel in en zorgt voor fluweel zachte handen. Een ideale handcrème voor in de winter als je het mij vraagt.

Langdurige bescherming voor je lippen? Dit kan met deze med protection labello. Deze lippenbalsem legt een doorzichtig laagje op je lippen en maakt ze heerlijk zacht en beschermd je tegen het koude weer.

Zelf wissel ik vaak met verschillende douchegels. Helaas merk ik wel dat sommige douchegels je huid niet voldoende verzorgen en zacht maken. Toen ik deze douchegel van Nivea uitprobeerde voelde mijn huid heerlijk zacht aan.

Ik ga deze douchegel nog vaak gebruik als het zo koud is. De geur is neutraal zoals we van Nivea gewend zijn.

We sluiten af met een product dat bedoeld is voor een hele droge huid. Ik besloot dat mijn papa deze mocht testen. Mijn papa heeft namelijk wel last van een droge huid en dus de ideale testpersoon. Dit is wat hij er van zegt:

Deze crème doet goed zijn werk, want hij dringt snel in de huid en je hebt ook helemaal niet veel nodig. Mijn huid voelt nadien ontzettend zacht aan en doorheen de dag heb ik nog steeds dit gevoel.

Wat goed om te horen dat mijn papa tevreden is met deze body crème. Hij zal nog goed verder kunnen met zo een grote pot.

Prijzen :

De Color Care & Protect Shampoo: € 3,99

De CC cream Q10plus: € 11,99

De Zijdezachte Handcrème: € 3,79

De Labello Med Protection: € 3,99

De Creme Care Shower Cream: € 2,99

De Repair & Care Body Crème: € 6,19

Deze producten zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Dit waren alle Nivea winter musthaves en dankzij deze producten heeft iedereen hier thuis terug een zachte huid en kunnen we tegen het koude weer!

Heb jij al iets van Nivea getest?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. De CC Cream ziet er goed uit. Nivea is mijn favoriet op huidverzorging. Lekker betaalbaar en kwalitatief goed.
  Liefs, xxx

 2. Petra says:

  Oeijjj, ik ben heel erg nieuwsgierig naar de CC Cream, ik had geen idee dat Nivea ook een CC cream verkocht….het ziet er heel erg goed uit!
  Petra onlangs geplaatst…Yves Rocher.. Unboxing!My Profile

 3. Lieke says:

  Ik zou die douchegel wel eens willen proberen! Ik merk altijd wel dat als ik douche met niveau dat m’n huid echt heel zacht aan voelt :3
  Lieke onlangs geplaatst…Hunger Games week op Make It Personal!My Profile

 4. Manon says:

  Alles klinkt goed, ik ben zelf erg benieuwd hoe de CC-cream bij mij is. Trouwens dat kaarsje is zo leuk!
  Manon onlangs geplaatst…Mijn foto op Canvas!My Profile

 5. femketje says:

  die lipbalm is zo fijn!
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 10/11; Purple Skies.My Profile

 6. De body creme vind ik erg fijn klinken!
  Fleur van Vos onlangs geplaatst…Landelijke kleuren woonkamerMy Profile

 7. Marie says:

  Nivea heeft echt lekkere producten he ! :D

  1. Jana says:

   Zeg dat wel :D

 8. Bianca says:

  Lijken me fijne, voedende producten :)

 9. Rachel says:

  hmm ik hou van dit merk en de body crème klinkt heerlijk liefs

 10. belinda says:

  Mijn mama gebruikte steeds Nivea, ik gebruik al heel mijn leven Nivea en mijn kinderen gebruiken het voor hun kleintje. Er is maar één product waarmee je geboren word en je leven lang op kan vertrouwen tot de dood ons scheid.. Ik gebruik alle dagen Nivea, voor alles en nog wat.. Niets gaat erboven op..

  1. Jana says:

   Bedankt voor je mooie reactie :D

 11. […] Care & Protect shampoo ( Mijn mama haar favoriete shampoo samen met de styling mousse! Lees hier de […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge