Nivea make-up remover voor onder de douche

Geen zin om je make-up te verwijderen alvorens je jezelf gaat douchen? Dan is dit van Nivea iets ideaal! De make-up remover voor onder de douche! Ik geef jullie vandaag mijn eerlijke mening over dit product.

Nivea make-up remover voor onder de douche4 Nivea make-up remover voor onder de douche41 Nivea make-up remover voor onder de douche444

De Nivea make-up remover voor onder de douche ziet er heel erg leuk en zomers fris uit! Net zoals we van Nivea gewoon zijn hebben ze de kenmerkende blauw verpakking. Ik vind het wel leuk zo, wat zo herken je meteen het merk. We hebben de versie voor de normale tot gemengde huid of droge tot gevoelige huid.

Nivea make-up remover voor onder de douche7

Ingrediënten van de Nivea make-up remover voor onder de douche.
Nivea make-up remover voor onder de douche how to

Het is ontzettend gemakkelijk in gebruik:

 • Masseer het product in de huid ( tot al de make-up is verdwenen)
 • Afspoelen
 • Klaar!

Nivea make-up remover voor onder de douche52 Nivea make-up remover voor onder de doucheNivea make-up remover voor onder de douche

De Nivea make-up remover voor onder de douche ziet er heel erg leuk en zomers fris uit! Net zoals we van Nivea gewoon zijn hebben ze de kenmerkende blauw verpakking. Ik vind het wel leuk zo, wat zo herken je meteen het merk. We hebben de versie voor de normale tot gemengde huid of droge tot gevoelige huid. Maar wat is mijn mening voor Nivea make-up remover voor onder de douche? Ik ben eigenlijk wel onder de indruk moet ik zeggen. Mijn make-up was goed verwijderd van mijn gezicht, dus dit product doet zeker en vast wat het moet doen. Het is een heel budget product om je make-up te verwijderen. Maar toch gebruik ik dit product niet elke dag. Omdat ik toch merk dat mijn huid net wat meer verzorging nodig heeft om mijn huid te reinigen ( reinigingsmelk/mousse)Maar het is fijn voor tussendoor en als je snel je gezicht wilt reinigen. Denk eraan als je dit product gebruikt om steeds af te werken met een goede lotion en een nachtcrème aangepast aan de noden van je huid.

Nivea make-up remover voor onder de douche5

Wat denk jij van de Nivea make-up remover voor onder de douche?

De Nivea make-up remover voor onder de douche is verkrijgbaar voor € 4,99 bij de Kruidvat.

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Melike says:

  Dit is voor mij altijd zo een issue. Ik wil altijd mijn make-up er afhalen onder de douche en dan zit ik daar met zwitsal, shampoo etc maar dat is gewoon niet de beste optie. Eindelijk iets gevonden!
  Melike onlangs geplaatst…Outfit | Zomer in IstanbulMy Profile

 2. Nienke says:

  Lijkt me heel handig!

 3. Miss says:

  Lijkt me zeker en vast enorm handig!
  Miss onlangs geplaatst…Outfit // black and white in ParisMy Profile

 4. Jana says:

  Ik merk dat ik de laatste jaren, steeds meer producten van Nivea in huis gehaald heb. Het merk stelt me eigenlijk nooit teleur. Ik ben dus erg benieuwd om deze ook eens uit te proberen :) Deze komt dus zeker en vast nog in mijn winkelmandje terecht :)

  1. Jana says:

   Dat is ontzettend fijn om te horen :D

 5. Vanessa says:

  Ik vind het een leuk idee, maar voor mij hebben deze producten geen meerwaarde. Ik vind het fijner om mijn gezicht te reinigen voor of na het douchen X
  Vanessa onlangs geplaatst…Spaarpot die zelf geld teltMy Profile

  1. Jana says:

   Ja dat is wel waar :-) x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge