Nivea 1 minute urban detox mask

Ik probeer ongeveer 1 keertje in de week eens een gezichtsmasker te doen, maar soms komt dit er helaas niet van. Maar gelukkig hebben we dan masker die er niet zo lang moeten opliggen, zoals de Nivea 1 minute urban detox mask..

In totaal hebben we dus drie gezichtsmasker van Nivea en ze hebben allemaal één ding gemeen! Ze moeten maar slechts 1 minuut intrekken! Super toch! Dit is echt zo een gezichtsmasker dat je gebruik als je niet zoveel tijd hebt. De drie verschillende soorten zijn:

 • Een gezichtsmasker die de poriën verfijnt
 • Zuivert
 • Hydrateert

Heb je last van onzuiverheden of wil je graag je huid eens goed zuiveren? Dan is dit masker voor jou perfect! Je moet ieder masker aanbrengen op een gereinigde huid en verdelen op het gelaat. EN inderdaad na een minuutje afspoelen! Dit is trouwens mijn persoonlijke favoriet, aangezien ik snel last heb van onzuiverheden door stress + ik heb niet zo veel tijd.

Een gezichtsmasker met hyaluronzuur, dat moet wel het de huid intensief hydrateren. Perfect! Maar echt een droge huid heb ik niet, dus dit heb ik eigenlijk niet echt nodig. Dus ik vind dit gezichtsmasker eerder ideaal voor in de winter of als je last hebt van een droge huid.

We sluiten af met het gezichtsmasker dat ideaal is voor het verfijnen van je poriën. Ik vind dit gezichtsmasker echt perfect voor mijn huid. Ik breng dit masker meestal wel aan op mijn neus en kin omdat ik daar wel wel vergrote poriën heb. Hierna merk ik echt dat mijn huid zo goed gezuiverd is!

Verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat voor 6,99€ * tube van 75 ml.

Gebruik jij soms eens een gezichtsmasker?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Elke says:

  Deze maskertjes lijken me echt mega fijn! Vooral dat hydraterend!
  Elke onlangs geplaatst…Mallorca vlogs met oa een verlaten zwembad & een erge boottochtMy Profile

 2. Vanessa says:

  Lijken me fijne maskertjes! Vooral het hydraterende masker omdat ik momenteel een vrij droge huid heb. Handig dat het maar een minuut moet intrekken. X
  Vanessa onlangs geplaatst…Lara is 6 maanden oud, hoe gaat het?My Profile

 3. Ik heb het masker die de huid zuiverd. Ik ben super content van het masker!

  1. Jana says:

   Ja en dit voor een mooie prijs hé!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge