Mijn weekend routine

In het weekend en dan bedoel ik zondag als ik niet moet werken heb ik eens wat meer tijd om mijzelf te verzorgen. Daarom dat ik het wel eens leuk vond om jullie te laten zien wat ik gebruik qua producten in het weekend.

Mijn weekend routine11

Als eerste neem ik uitgebreid de tijd om mijn huid te reinigen. Ik reinig mijn huid iedere dag, maar nooit zo uitgebreid als in het weekend. Hiervoor gebruik ik de Liz Earle reiniger in combinatie met de reiniginsborstel en dan voelt mijn huid zo fris aan!

Mijn weekend routine22

1 x per week scrub ik ook mijn huid, want dat is echt wel eens nodig om de dode huidcellen te verwijderen. Dit is een hele fijne scrub met een fijne korrel. De St. Ives scrub is mijn grote favoriet, want hij zorgt ervoor dat mijn huid zijdezacht aanvoelt en dit in combinatie met de reinigingsborstel. De reinigingsborstel zorgt ervoor dat mijn huid nog dieper gereinigd wordt.

Mijn weekend routine2222

Zoals je kunt zien doe ik het echt uitgebreid in het weekend. Want ik gebruik ook nog eens twee dieptereinigers. Deze producten gaan tot diep in de cellen van de huid. Van het beauty instituut Pascaud gebruik ik een enzyme peeling voor o.a. gerstekorsels en zwarte puntjes. En speciaal voor een onzuivere huid, dus ook zwarte puntjes gebruik ik de gentle pore cleanser. Hij ruikt zo lekker!

Mijn weekend routine98

Soms vergeet ik het wel eens, maar als ik het niet vergeet gebruik ik ook een gezichtsmasker. Want dit is echt een extraatje voor de huid en heeft je huid een echte boost! Dit maskertje moet ik nog uitproberen..

Mijn weekend routine7e

Dit was alweer mijn weekend routine, heerlijk mijn huid verwennen in het weekend daar houdt ik wel van! Tussendoor gebruik ik soms ook is een oogmasker.

Wat gebruik jij extra in het weekend om jezelf te verzorgen?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Wat een heerlijke routine! Ik probeer ook iedere week een gezichtsmaskertje aan te brengen. Zeker nu ik zwanger ben is mijn huid droog en kan het wat exta hydratatie gebruiken. X
  Vanessa onlangs geplaatst…Onder welk dekbed lig jij er deze winter warm bij?My Profile

 2. Kelly says:

  Leuk om te zien welke fijne producten je allemaal gebruikt! Ik gebruik eigenlijk elke dag een aantal fijne producten voor huidverzorging, dus in het weekend niet extra. Alleen soms een keer een maskertje! :)
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn nieuwe -budget- schoenenMy Profile

 3. Manon says:

  Je gebruikt fijne producten voor je routine. Ik moet ook een enzyme peeling gaan proberen want heb ook last van gerstekorrels
  Manon onlangs geplaatst…Win 3 fijne make-up producten van de Etos + ReviewMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge