Mijn online bestelling bij Pazzox

Een tijdje terug bestelde ik enkele verzorgingsproducten bij de online apotheek Pazzox en vandaag kunnen jullie hiervan mijn eerste indruk hiervan lezen.

 

Als eerste twee producten hebben we een scrub van Avène en een douche crème van het merk Klorane. Ik heb beide producten uitgebreid getest zodat ik er uiteraard vandaag wat meer over kan vertellen. We zullen als eerste starten met de scrub en zoals je kunt zien op de foto is het een hele milde scrub. Ik vind het vooral ideaal als je hier echt naar opzoek ben. Ik houd persoonlijk van een iets grovere scrub, maar voor tussendoor vind ik dit wel eens aangenaam. Heb ik trouwens al verteld dat de geur ook aangenaam is?

De douche crème van Klorane is echt een verzorgend product, want ik merk na het wassen dat mijn huid helemaal niet meer droog aanvoelt. Maar juist echt gevoed.

En ja hoor ook iets van make-up! Van een bekend merk, namelijk Les Couleurs de noir. Ik koos voor een mooie lipgloss die je snel tussendoor kunt opdoen. Ik vind dit een heel mooi kleurtje, maar vooral de bijzondere glans vind ik er extra speciaal aan. Vinden jullie dit ook zo mooi? Je moet er wel van houden, van zo’n gouden glans. Maar ik ben er eigenlijk altijd al fan van geweest. Ik vind het enorm gemakkelijk dat je zelf online make-up kunt aankopen naast verzorgingsproducten..

Wist je dat Les Couleurs de noir zijn make-up zonder parabenen. Zonder parfum. Zonder parafines. Zonder minerale olies is?

Jaja iedereen heeft wel met stress te maken. Gelukkig heb ik hier niet zo vaak last van, maar als ik hier last van heb neem ik de Puressentiel anti- stress roller uit mijn handtas. Even rollen op je polsen en even je polsen op elkaar wrijven en het aroma van de 12 essentiële oliën komt vrij. Dankzij deze geur ontspant je hele lichaam en geest. Werkt dit nu echt? Thoh ja, normaal geloof ik niet in zulke dingen. Maar de geur brengt mij wel echt tot rust en dat is toch ook wat zo’n product moet doen? Daarnaast is het nog eens handig om mee te nemen. Ik zeg proberen!

 

Al deze items in deze review zijn verkrijgbaar via de online apotheek Pazzox.be

 

Wat spreekt jou het meest aan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge