Mijn avondroutine (huidverzorging)

Ik laat jullie vandaag graag mijn avondroutine zien, dus wat ik allemaal gebruik qua huidverzorging. Ondertussen is dit al goed verandert. Dus vandaag is het tijd voor een nieuwe update!

Mijn avondroutine (huidverzorging)1

Het eerste wat ik doe is mijn ogen ontschminken met de Nivea reinigingslotion. Die gebruik ik zo snel op.  Mijn huid reinigen met een reinigingsmelk van Jean D’Arcel. Deze is al bijna op, dus tijd voor een nieuwe! Om de laatste vuilrestjes te verwijderen van huid gebruik ik een lotion aangepast aan mijn huidtype. Uiteraard is het voor mij handig dat ik werk in een schoonheidssalon, zo heb ik direct de juiste producten. Maar ik gebruik ook graag soms andere producten ( zie verder).

Mijn avondroutine (huidverzorging)2

Deze glow tonic van Pixi ga ik vanaf nu ook tussendoor afwisselen met mijn andere lotion. Deze bevat glycolic acid, dus hij werkt nog dieper in de huid en exfolieert de huid ook.

Mijn avondroutine (huidverzorging)d

In Londen kocht ik de Formula absolute sleep cream, dus deze crème gebruik ik momenteel als nachtcrème. Ik gebruik hem nog niet zo heel lang, dus een echt oordeel kan ik nog niet hebben. Dan nog iets nieuw dat ik voor het slapen ga gebruik is het wimper serum van de Kruidvat. Ik ben eigenlijk nu al enthousiast!

Mijn avondroutine (huidverzorging)e

Niet te vergeten is uiteraard oogcrème!

Mijn avondroutine (huidverzorging)452

Dat was mijn avondroutine qua huidverzorging, maar nu ben ik wel benieuwd hoe jij je make-up eraf haalt? Laat het achter in de reactie’s.

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Mooie producten gebruik je!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…SPAM YOUR BEST ARTICLE | AUGUSTMy Profile

 2. Elke says:

  Leuk om te zien en dat wimperserum gebruik ik ook ben echt fan daarvan!
  Elke onlangs geplaatst…Catrice // LE soleil d’étéMy Profile

 3. Manon says:

  Je gebruikt fijne producten voor je routine

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge