Marc Inbane tanningdrops

De feestdagen, dat leek mij een ideaal moment om de review van de Marc Inbane tanningdrops online te zetten! Benieuwd naar dit product? Lees dan zeker mijn volledige review over dit bijzondere product.

Tanning drops of bruiningsdruppels hier was ik echt zo benieuwd naar! Een natuurlijke bruine teint in slechts enkele seconden?! Dat kan met deze Marc Inbane tanningdrops! Vinden jullie de verpakking er ook niet fancy uitzien? Ik ook! En de prijs die valt mee! Maar voor we naar de prijs gaan wil ik jullie nog even wat uitleg geven.

Marc Inbane tanningdrops – Hoe te gebruiken?

Het is echt zo handig in gebruik! Je mengt dus als het ware ongeveer twee druppels door middel van een kliksysteem met jou favorieten dagcrème en dan uiteraard dan aanbrengen op het gelaat. Het is zo’n handig systeem en het duurt echt niet lang. Doordat je zo weinig nodig hebt zijn Marc Inbane tanningdrops echt heel zuinig in gebruik.

Het resultaat is zoals je wel kunt zien heel natuurlijk, maar daar hou ik wel van! Ik heb een lichte bruine gloed op mijn gelaat en dit zonder eerst vooraf moeite te doen van bijvoorbeeld een spray tan te laten doen. Ideaal voor te gebruiken tijdens de feestdagen!

Marc Inbane tanningdrops – € 34,95

Vind jij dit een goede uitvinding?

 

Liefs,Jana.x 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge