Lierac hydra body scrub

Je huid eens goed scrubben is tijdens de zomer ontzettend belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat je mooi kunt bruinen en dit is slechts één voordeel van je huid te scrubben. Ik vertel jullie vandaag wat meer over de Lierac hydra body scrub.

Lierac hydra body scrub Lierac hydra body scrub744

Laten we als eerst even een complimentje geven over de zomerse en roze verpakking! Dat is al meteen een pluspunt om deze review mee te starten. Dit is dus een teerroze, romige en royale scrub met de delicate en frisse toetsen van oranjebloesem, gardenia en frangipani. Deze lichaamscrub en de meeste scrubs zorgen er voor dat ze de doe huidcellen op je huid worden verwijderd zodat je lichaam zijdezacht aanvoelt. Ideaal voor het scheren ( bijna geen ingegroeide haartjes) + goed voor te bruinen. En je moet ook scrubben voordat je een spray tan wilt doen.

Lierac hydra body scrub41 Lierac hydra body scrub7417

De samenstelling van kokosmelk, rozenmelk, extract van lychee en framboos zorgt voor een heerlijke zachte geur. Ik denk dat iedereen deze geur wel aangenaam vind. Want het is zeker geen overheersende geur. Ideaal dus!

Lierac hydra body scrub res

1 à 2 keer per week op de vochtige huid aanbrengen om je huid mooi zacht te maken en hierna zorgvuldig spoelen. Na het gebruik van de Lierac hydra body scrub voelt mijn huid zijdezacht aan. Heel erg aangenaam om hiermee mijn huid te verzorgen. Ik probeer nu toch mijn lichaam meer te scrubben.

De Lierac hydra body scrub is verkrijgbaar voor € 16 bij NewPharma.

Scrub jij je lichaam genoeg?

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Lijkt mij een heerlijke scrub met een lekkere geur! Ik scrub eigenlijk veel te weinig, terwijl je huid er ontzettend zacht van wordt X
  Vanessa onlangs geplaatst…De tuintrend van nu: schaduwdoekMy Profile

 2. Jamey says:

  ziet er fijn uit!
  Jamey onlangs geplaatst…Zomerse tops van River Island Plus!My Profile

 3. Evelien says:

  Ik vind deze ook heerlijk, heb ‘m ook eens gehad. De verpakking is inderdaad super!
  Evelien onlangs geplaatst…Review & unboxing: Bluxbox augustusMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge