Kruidvat skin science instant effect eye serum

Een instant frisse oogopslag?! Dat kan met het Kruidvat skin science instant effect eye serum! Ik toon jullie vandaag de resultaten hiervan en hoe het in zijn werk gaat.

Kruidvat skin science instant effect eye serum

Laten we eerst even kijken naar de te leuke en opvallende verpakking van het serum. Dat ziet er toch zo leuk uit! Het is meteen aantrekkelijk  als je dit tegenkomt in de Kruidvat. Zo’n serum voor de ogen gebruik ik soms wel een keer, maar voor deze review heb ik dit doosje aan mijn mama gegeven. Jullie zien haar ogen dan ook straks terug in de review.

Kruidvat skin science instant effect eye serum – de ingrediënten

Hierboven heb ik er nog even de ingrediënten bijgezet en ook staat op de achterkant van het doosje hoe je het moet gebruiken. Je moet het product dus iedere ochtend aanbrengen rondom het oog. Van binnen naar buiten aanbrengen en door middel van een zachte klopbeweging. Op het doosje staat ook nog hoelang je het moet gebruiken, altijd handig toch?

Zo ziet het Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum eruit. Echt heel handig zoals je wel kunt zien! Wat ik verder nog kan vertellen? De geur van serum is eerder vrij neutraal. Wel fijn zo voor rond de ogen.

Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk en vervaagt fijne rimpels in de gevoelige zone rond je ogen.

De geconcentreerde en effectieve formule geeft zichtbaar resultaat binnen twee minuten en houdt tot acht uur aan.

Resultaat binnen de twee minuten?! Dat wou ik zelf zien!

Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum – resultaat

Kruidvat skin science instant effect eye serum

Wow wow en nog eens wow! Let op deze foto is dus niet bewerkt! Het effect is toch wel echt duidelijk zichtbaar! De diepere lijntjes rondom de ogen bij mijn mama zijn toch veel minder diep en veel zachter. Mijn mama zelf vond het resultaat echt top! En ze gaat dit dan ook opnieuw kopen, omdat ze vind dat haar ogen er veel frisser uitzien. En dit is slechts na één keer te gebruiken ( na twee minuten wachten).

Het Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum is uiteraard verkrijgbaar bij de Kruidvat, maar dus ook online! En dit voor € 5,27

Hier vind je ook nog een review van de andere producten uit de Skin science lijn.

Wat vind jij van het resultaat?

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge