Kruidvat #DIY body kit

De DIY kit van de Kruidvat stond al een hele tijd te wachten op een review, maar het kwam er maar niet van. Maar ik wil een product wel goed testen voor ik er iets over schrijf, wat normaal is toch? Ik ga het vandaag hebben over de Kruidvat DIY body kit..

Ik ben tegenwoordig zo’n fan geworden van de Kruidvat eigen merk producten, zo hebben ze ook fijne gezichtsverzorgingsproducten.De basis van deze lijn is telkens gebaseerd op een bepaald natuurlijk ingrediënt, bijvoorbeeld wilde roos, amandel, abrikoos of eucalyptus. Ik vind deze DIY set super leuk en origineel bedacht door Kruidvat, want met deze set kun je zelf je eigen scrub maken of zelfs een masker. Het enige wat je in huis moet hebben is honing en suiker ( voor de scrub). Voor het masker heb je munt nodig.

Ik maak de scrub!

Als eerste doe ik een beetje bodycrème in het leuke bijgeleverde potje. Het is trouwens bodycrème met kokos olie.


Voor extra hydratatie voeg ik er wat honing bij. Op de achterkant van de verpakking staan trouwens de verhoudingen & andere diy ideetjes.

En tot slot wat suiker en scrubben maar! Ik vind zo’n leuke set, maar ik vind dit eigenlijk een heel erg leuk idee om ook cadeau aan iemand te geven, want zo kan dit persoon hier zelf mee aan de slag gaan. De scrub werkt trouwens heel fijn. Want hierna voelt mijn huid heel zacht en dankzij de honing ook wel gehydrateerd aan. Topper!

Kruidvat #DIY body kit

De Kruidvat Original #DIY Bodykit bij Kruidvat te koop. Offline in de winkel, maar ook online via de webshop!

Prijs: #DIY Bodykit €4.99

Liefs,Jana.x

Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge