Kneipp cosy moment

Een momentje voor jezelf dat kan je volgens mij na de feestdagen wel eens gebruiken. Dat kan perfect met de Kneipp cosy moment verzorgingslijn..

Ik ben al jaren fan van Kneipp en ook deze lijn ziet er echt gezellig uit! Echt iets voor de tijd van het jaar. Als eerste test ik voor jullie het badschuim en ook de douchegel. In deze lijn zit macadamia, steranijs en sinaasappel. Een warme geur met een frisse toets! Daar houd ik wel van!

Beide producten zijn echt zo aangenaam. Van zowel het badschuim als de douchegel heb je niet veel nodig. Tijdens het wassen ruik ik de heerlijke warme geur. Echt zalig en genieten! Ik vind het ook positief dat Kneipp zoveel aandacht hecht aan de verpakking. Zien jullie trouwens de kaars op de achtergrond? Die is ook van Kneipp en is echt een fijne aanvulling om je relax moment compleet te maken..

We sluiten af met het laatste product uit de Kneipp cosy moment lijn. Dit is namelijk een body lotion. en dit product heeft mijn mama uitgetest. Zij vind dat deze body lotion heel erg aangenaam ruikt en snel in de huid trekt. Wat ze ook positief vind is dat hij goed open smeert. Dus dat wou ik ook zeker nog even melden. Zij is duidelijk ook fan van Kneipp!

Kneipp cosy moment

 • Kneipp Cosy Moment Badcrème: € 9,49
 • Kneipp Cosy Moment Geurkaars: € 7,99
 • Kneipp Cosy Moment Douchecrème: € 5,99
 • Kneipp Bodylotion Cosy Moment: € 9,49

 

Welk product spreekt jou het meest aan?

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Elke says:

  Lijkt mij een heerlijke lijn! Ik heb de geurkaars hiervan gehad en vond deze zo geweldig!
  Elke onlangs geplaatst…Missprettiness in 2019My Profile

 2. Evelien says:

  Oh hemels.. ik kan hem bijna ruiken. Wat een heerlijke, warme geur lijkt me dit. En wat een prachtige tegeltjes aan de muur trouwens, haha!
  Evelien onlangs geplaatst…Mijn sale aankopen 2019 (2018?)My Profile

  1. Jana says:

   Ik heb de foto’s speciaal op mijn werk genomen hiervoor ( schoonheidssalon)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge