Kneipp BE HAPPY – CLEAR MIND

Maar liefst twee nieuwe douchegels heeft Kneipp. De BE HAPPY douchegel en de CLEAR MIND! Een volledige nieuwe verpakking en vormgeving. Top!

Mijn favoriet van de twee is toch de BE HAPPY douchegel met mandarijn, maar dat komt uiteraard omdat ik hou van fruitige geur. Als ik mij in de ochtend hiermee douche wordt ik op een rustige manier wakker. Achteraf ruik ik ook nog de heerlijke fruitige geur van mandarijn..

Be happy – mandarin & vetiver

De nieuwe Kneipp Douche ‘Be happy’, met de opwekkende geuren van mandarijn en vetiver zorgt ervoor dat je zelfs op de meest hectische dagen nog een omschakelmoment beleeft. De fruitige, kruidige en stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën doet écht iets voor je en dat merk je. Na jouw ‘me-time’-momentje met deze plantaardig verzorgende doucheformule maak je je nergens meer druk om.

CLEAR MIND is een iets frissere geur voor als je in de ochtend niet goed wakker geraakt ben je dankzij deze geur meteen wakker. Want in deze douchegel zit er mint, wat natuurlijk zorgt voor een frisse opkikker! Ideaal voor te gebruiken op een maandagochtend bijvoorbeeld.

Deze nieuwe generatie Kneipp douches in duurzame Pet-verpakking is vanaf nu verkrijgbaar bij drogisten en webshops.  Adviesprijs € 6,99 250 ml.

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge