Nieuw! Klorane huidverzorgingsproducten

Ik geef toe dat ik het merk Klorane nog niet kende, maar ik houd er echt van om nieuwe merken uit te proberen. Ik test vandaag een douchecrème en een body lotion en beide met een verschillende geur. Lees je mee?

Nieuw! Klorane huidverzorgingsproducten

Als eerste hebben we een douche crème waar we ons zelf heerlijk een verwen momentje kunnen geven. Deze nieuwe producten van Klorane zijn op basis van de vernieuwende en biologisch geteelde Cupuaçuvrucht en Klorane zorgt ervoor dat uitdroging, irritatie en dat trekkerige gevoel voortaan verleden tijd zijn. Klorane, vooral gekend om zijn botanische haarverzorging, zorgt vanaf nu dus ook voor een zijdezachte, gevoede huid.

Mag ik even een minuutje stilte voor de te leuke verpakking?! Zo kleurrijk, dat trekt toch meteen je aandacht? Deze ochtend, net zoals iedere ochtend had ik mij met deze douche crème gewassen en afgespoeld. Hierna voelde mijn huid ontzettend zacht aan en de geur is zo zalig! Een hele fijne ervaring dus!

Douchecrème  € 6,90 (200ml)

Echt een hele droge huid heb ik niet, maar ik merk wel aan mijn huid dat het soms wel wat jeukt als ik het niet insmeer. Dus ik probeer dit iedere ochtend wel te doen. Deze body lotion zorgt voor 24 u hydratatie, dus dat is nog beter hé!

Nog een groot voordeel is dat deze body lotion echt zeer licht is van structuur, dus dat betekend dat hij ontzettend snel in te huid trekt. Dus dat is perfect, want eigenlijk heb ik nooit niet veel tijd om te wachten tot dat een body lotion in trekt. Heb ik trouwens al vernoemd dat de geur is heel aangenaam is? Heel erg fris en zomers!

Bodylotion  € 15,90 (400ml)

Het nieuwe gamma is nu verkrijgbaar in de apotheek.

Welk product spreekt jou aan?

Comments

 1. Elke says:

  Die body lotion lijkt me echt heerlijk!
  Elke onlangs geplaatst…Zomer tip: opblaasbare unicorn, flamingo en nog meer bij lidlMy Profile

 2. Ik ken het merk ook niet, maar het ziet er zeer goed uit!
  Emke De Jonghe onlangs geplaatst…Ik ging voor de eerste keer bloed gaan geven!My Profile

 3. Vanessa says:

  Deze producten klinken erg fijn. Ben benieuwd naar de geuren. Mooie kleurrijke verpakkingen ook! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Lara is 6 maanden oud, hoe gaat het?My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge