Kiehl’s cannabis sative seed oil

Huidverzorging met cannabis sativa zaadolie? Ja hoor dat bestaat! En dat mocht ik uitproberen. Ik was er wel heel benieuwd naar om dit uit te proberen. Benieuwd? Lees dan zeker de volledige review.

Ik heb de cleanser voor de gevoelige huid uitgetest en ook nog een huidolie. Beiden in een groene verpakking en dat past wel in het groene thema. Laten we eerst even kijken naar de huidolie.

Een gezichtsolie is meestal wel een product die ik probeer te vermijden. Waarom? Omdat ik het toch steeds te vettig vind voor mijn huid en omdat ik dan last krijg van puistjes… Maar deze huidolie zou net werken tegen huidimperfecties. Daar was ik wel benieuwd naar!

De gezichtsolie van Kiehl’s breng je aan met een handig pipetje. Je gebruik dus 2 tot 3 druppels die je inmasseert in de huid. De geur, dat was wel even wennen! Heel kruidig. Maar ondertussen ben ik er gewend aan geraakt. De gezichtsolie trekt snel in de huid en daarna voelt mijn huid ook heel zacht aan. Het laat geen vettig gevoel achter, fijn!

 

Nog even de voordelen op een rijtje:

• Helpt zichtbaar bij het verminderen van roodheid en vermindert een oncomfortabel aanvoelende huid

• Kalmeert de huid door de vochtbalans te ondersteunen

• Helpt bij het versterken van de huidbarriere

• Geformuleerd met 100% ingredienten uit natuurlijke oorsprong**, zoals Groene Oregano Olie en uit Hennep verkregen Cannabis Sativa Olie

• Non-comedogeen

• Voor de probleemhuid, vette huid die gevoelig is voor onzuiverheden*

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate: € 46

Dan hebben we ook nog een gezichtsreiniger en deze werkt vooral verzachtend en kalmerend! Erg fijn en zacht vind ik deze voor de huid. Na het reinigen voelt mijn huid echt heel zuiver aan. Ook vind ik persoonlijk dat de geur hier ook minder sterk aanwezig is.

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser: € 27

* Deze review is gebaseerd op mijn eerste indruk.

Welk product spreekt jou aan?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge