Kenzoki Spray Qui Fait Belle.

Van het merk Kenzoki had ik al eens gehoord maar nog nooit iets van getest. Ik test vandaag een spray die je in combinatie met de crème die erbij hoort kan gebruiken, maar je kan deze ook alleen gebruiken.

Kenzoki Spray Qui Fait Belle.

Als ik een mooie verpakking zie trekt dat mij wel meteen aan. In deze lijn heb je dus de Creme Qui Fait Belle die je eerst op je gezicht kan aanbrengen en hierna deze spray gebruiken voor een gezonde verzorging. Ik zelf heb deze crème niet, maar gelukkig kan je deze spray ook prima op zijn eigen gebruiken. Voor je huid even te verfrissen en ook zodat je make-up beter en langer blijft zitten.

Wat meer info..

Dit product heeft een handige spray dop die het product handig verstuift over je gezicht heen. De spray ruikt trouwens heerlijk naar lotus ook zit er Palmaria in, dit is een klein roodwier met een hoge concentratie aan proteïnen, vitamine A en B12, mineralen en essentiële vetzuren. Dit ingrediënt zal de bloedsomloop van de huid reactiveren waardoor je die gezonde en stralende uitstraling krijgt.
Een raar ingrediënt dat er nog inzit namelijk Osilif. Dit ingrediënt is natuurlijk afgeleid van haver en zal een soepele film vormen op het huidoppervlak waardoor make-up gefixeerd wordt en de huid zal verstevigen en gladmaken. Klinkt goed toch!

Eindbeoordeling.

En sprayen maar! Heerlijk!

Ik heb deze spray enkele dagen gebruikt en merk echt wel een fris gevoel en mijn huid voelt heel zacht aan na gebruik. Ik spray deze door de dag bij en het verfrist mijn huid erg goed en zeker aangenaam als je thuis komt van school. Door de ingrediënten weet ik dat dit goed is voor mijn huid. Wat ook aangenaam is om deze spray te gebruiken nadat je je make-up hebt aangebracht. Het fixeert mijn make-up prima en het blijft goed op zijn plek zitten. Het is ook heel erg handig om mee te nemen op reis, omdat het niet zo een groot flesje is.

Prijs.

De spray is exclusief te koop bij Ici Paris XL voor 23,50 euro (30 ml).

Wat denk jij van deze spray? Ik ben fan!

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  klinkt erg fijn :D

 2. Ik gebruik hiervoor momenteel MAC fix + en die is zelfs een stukje goedkoper :)

 3. Wies says:

  Ik gebruik zelf Urban Decay all nighter sray en dat spul is echt perfectie!

 4. Kirsten says:

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt (: dit klinkt fijn!

 5. martina says:

  zelf gebruik ik de vit E mist van TBS

 6. Kimberly says:

  Wat een mooi flesje is dit zeg! Lijkt me echt heel fijn :)

 7. Hafsah says:

  klinkt fijn! xx

 8. pimpernell says:

  Lijkt me een héel fijn product al vind ik 23.50euro voor een flesje van 30ml wél heel veel geld…zeker om het als fixing spray te gebruiken (zoals ik zou doen :-))

  1. Jana says:

   Daar heb je wel gelijk in! :)

 9. Manon says:

  Lijkt mij een goede verzorging

 10. Ice Pandora says:

  Klinkt goed en fijn dat het ook gebruikt kan
  worden na je makeup c: De verpakking ziet
  er mooi en modern uit! Xx

 11. Elke says:

  Klinkt goed! En de verpakking is ook erg mooi!

 12. Ayla says:

  mooi flesje! xx

 13. Sophiee says:

  Klinkt echt lekker!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge