Jowaé huidverzorgingsproducten

Joepie! Wat hou ik van nieuwe merken uitproberen! Ik test vandaag twee huidverzorgingsproducten van het natuurlijke merk Jowaé..

Als eerste een reinigingsproduct, maar eigenlijk zijn het alletwee reiningsproducten. Maar het andere product is eigenlijk een toevoeging.

Dit product voelt eerst aan als een soort olie, maar eenmaal je er water bij toevoegt verandert deze olie in een soort van gel structuur. Erg aangenaam! De Jowaé huidverzorgingsproducten  bevatten geen parabeen, fenoxi-ethanol, minerale olie, dierlijke ingrediënten*, silicone** of synthetische kleurstoffen.

Vind ik dit nu een fijn reinigingsproduct? Zeker en vast! Ik merk dat mijn huid heel positief reageert op producten zonder ‘slechte’ ingrediënten. Ook bij dit product heb ik dit aangenaam gevoel. Een heel fris gevoel. Maar ik heb precies nog iets extra nodig voor mijn huid..

We hebben nog een reinigsproduct, maar dit is een mousse. Een micellaire mousse. En op het event werd mij eigenlijk aangeraden om deze twee producten samen te gebruiken. Dus eerst de gel cleanere en dan deze mousse.

Wow wat een zalig product! Deze mousse van Jowaé is mijn favoriet product! Dankzij dit product voelt mijn huid echt zijdezacht en echt schoon aan. Top product noem ik dit.

De Jowaé huidverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar bij Oximi, meer informatie over dit merk of nog andere verkooppunten? Dat kan via de website van Jowaé

Comments

  1. Evelien says:

    Klinken beide heerlijk, vooral die mousse!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge