Ik wist niet dat ik zoveel pigmentatie had!

Als je zelf eens met de neus op de feiten wordt geduwd dan schrik je wel even. Ik dacht dat ik naast enkele gerstekorrels en soms hier en daar een puistje toch wel nog een mooie egale huid had. Niks is minder waar. Ik geef jullie vandaag wat meer informatie.

Hoe herken je het?

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

Bovenstaande foto ( links) is volgens mij een goed voorbeeld van hoe je pigment op de huid precies kan herkennen. Dit is een foto van mijn gezicht. Ik heb deze foto toegevoegd zodat ik jullie een goed beeld kan geven van wat pigmentatie is. Verder vind ik het veel gemakkelijker om mijn eigen ervaringen te delen. Zo kan ik jullie binnenkort ook nog even een update geven van de evolutie. Op de foto links zie je duidelijk dat ik last heb van gerstekorrels, maar wat ik niet zag was de pigmentatie. Daar was ik wel even van geschrokken! Doordat ik dagelijks make- up draag zie je dit niet, ik vind het echter wel belangrijk om onder de make-up toch ook wel een mooie egale huid te hebben. Dus ga ik langs bij een centrum voor huidverbetering om het “probleem” aan te pakken. Hoe pakken we dit nu precies aan en kunnen we er zelf iets aan doen?

Kan je er zelf iets aan doen?

Dit kan ik slechts in één woord zeggen: smeren! Je huid is je grootste orgaan, dus hiervoor moeten we ook zorg voor dragen. Het is daarom heel belangrijk je huid goed te beschermen tegen de zon, maar echt iedere dag, dus ook in de winter! Je huid beschermen met een crème die hier speciaal is voor ontwikkeld. Uiteraard is en blijft de basisverzorging ontzettend belangrijk. Dit houd in dat we onze huid elke dag reinigen en een aangepaste dagcrème gaan gebruiken.

Ik kreeg hierbij het advies om volgende producten te gaan gebruiken:

White+ foam

White+ tonic

White+ serum

White+ dagcrème

SPF 130 Melan control een zonbescherming specifiek voor mensen die last hebben van pigmentatie.

En als neusje van de zalm, mesocaps sun defense. Aangezien Tine de filosofie van Mesoestetic volgt en gelooft dat schoonheid start van binnen in.

Wat als je al last hebt van pigmentatie?

Ik wist niet dat ik zoveel pigmentatie had!

 

Indien je last hebt van pigmentatie is het belangrijk je huid extra te verzorgen. Pigmentatie is de rimpel van de toekomst. Dit wil iedereen vermijden!  Oké smeren ja, dat kan ik wel zeggen, maar… Wat als je net als ik al last hebt van pigmentatie?

Indien de pigmentatie reeds aanwezig is kan je deze behandelen met de juiste behandelingen in het instituut in combinatie met de juiste thuisverzorging.

Kan je er dan nog iets aan doen of is het te laat?

Je kan er altijd iets aan doen! Natuurlijk. Je kan een behandeling laten uitvoeren. Een chemische peeling kan je laten uitvoeren om je pigmentatie aan te pakken. Al is het ook leuk om weten dat een chemische peeling ook wordt gebruikt om andere huidproblemen te verbeteren of zelfs op te lossen. Denk dan maar aan acné.

De peels waarmee Tine werkt zijn deze van mesoestetic. Deze foto toont het resultaat na slechts één behandeling, dus dat wil zeggen dat je na enkele sessies een nog mooier en egaler resultaat hebt. Alle behandelingen van Mesoestetic zijn GMP- gecrediteerd, FDA goedgekeurd en zijn in het bezit van het farmaceutisch ISO 227116:2007, 9001/2008 en 13485:20012 certificaat waardoor ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit alles in combinatie met mijn resultaat en de professionele aanpak en kennis gaven me een veilig en vertrouwd gevoel. Ik voelde gewoon dat ik in goeie handen was.

Er wordt aangeraden deze behandeling elke 15 dagen te herhalen met in totaal 4 tot 6 sessies. Meer informatie verkrijg je tijdens de behandeling zelf of bij een voorafgaan huidonderzoek en behandelplan, want zoals je weet is iedere persoon uniek dus ook je huid.

Hebben jullie zelf nog vragen?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Laat dan gerust je vraag achter in de reacties. Wil je zelf zo’n behandeling boeken? Bezoek dan zeker eens de Skin Kliniek In Geraardsbergen

Ik mag mijn volgers een fantastisch geschenk geven! Jullie kunnen deze behandeling nu boeken met €30 VOORDEEL. Gebruik de code beautytwist bij je reservering of aan de kassa indien je online gaat boeken. Deze code is geldig tot 31 mei 2019

Grotestraat 51

9500 Geraardsbergen

Mobile: 0483423744

Email: info@deskinkliniek.be

Liefs, Jana .x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge