Hyalips serum voor vollere lippen

Wie wil er nu geen vollere lippen?! Ik denk dat het grotendeel dit wel graag wilt. Ik heb een speciaal serum in combinatie met een dermaroller uitgeprobeerd. Lees je vandaag mijn bevindingen?

Ik heb van mijzelf niet zo’n volle lippen, nu dat hoeft voor mij niet echt. Maar ik geef toe dat een lipstick of glossy toch wat mooier staat bij vollere lippen. Dus ik was wel heel benieuwd of dit serum voor mij zou werken. Dit is ook niet zomaar een serum, maar een serum enkel en alleen voor je lippen. Dit serum bevat ook hyaluronzuur en al wie dit een beetje kent weet dat dit goed is voor de stevigheid van de huid. En het werkt tegen fijne rimpeltjes. Verder vinden we in dit serum cafeïne, argireline en een puur extract van organisch geteelde mosterdkiemen

Kennen jullie dit? Ik heb hiermee mogen kennismaken tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialiste. Dit is dus een speciale roller voor over de lippen of ook wel microneedling of dermaroller genoemd. Deze roller zorgt voor een intensieve peeling en stimuleert het collageen. Je zou nu denken dat die naaldjes gevaarlijk zijn voor de huid, maar dit is absoluut niet zo!

Nog even een detail foto.

Het resultaat!

Uiteraard heb ik dit ook getest! Bovenaan (zonder serum en dermaroller), onderaan ( met serum & dermaroller).

  1. Handen, Dermaroller en lippen moeten grondig gereinigd zijn met een reinigingslotion. De lippen dienen vet en olievrij te zijn.
  2. Breng een kleine hoeveelheid van het geoptimaliseerde Hyalips serum aan op de lippen. De Dermaroller met voldoende druk over boven en onderlip rollen. Best is om 4 x in elke richting te gaan. D.w.z. 4x horizontaal, 4x verticaal en 4 x diagonaal over je lippen rollen.
  3. Na de behandeling van de Dermaroller breng je opnieuw een laagje Hyalips aan.
  4. Idealiter herhaal je deze toepassing om de twee dagen. Onmiddellijk na de behandeling vermijd je best direct zonlicht, waterdamp en zweet.
  5. Onmiddellijk na de behandeling voel en zie je al het resultaat.
Ik kan jullie vertellen dat ik heel tevreden ben over dit product, zoals je kunt zien zijn mijn lippen na gebruik al meteen voller. Niet heel veel, maar zo heb ik het graag want het resultaat is zo heel erg natuurlijk. Ik heb nog geen rimpeltjes, dus daar ik kan niet over oordelen.

HYALIPS aankopen

Lip Boost System is te koop online via
https://crystalclearskincare.eu/product/beautyline-hyalips
box/
Of voor een verkooppunt in uw buurt bel Caralinda 03/326 85 39
Geadviseerde verkoopprijs € 97 voor de Dermaroller + het Serum.
De flacon is goed voor 60 aantal behandelingen. Prijs voor 1 flacon : € 75
Spreekt jullie dit aan?
Liefs,Jana.x

Comments

  1. Ik zie echt verschil! Ik heb nog nooit zoiets geprobeerd, maar ik ben hier mega benieuwd naar! ❤
    Emke De Jonghe onlangs geplaatst…Ik ging voor de eerste keer bloed gaan geven!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge