Huidverzorging van de Kruidvat

Budget huidverzorging? Moest je mij dit een jaar geleden zeggen zou ik daar niet voor open hebben gestaan. Maar dit is nu anders. ik probeer graag nieuwe producten. Zo ook was ik enorm benieuwd naar de nieuwe huidverzorging van de Kruidvat.

De huid booster met vitamine C gebruik ik steeds onder mijn dag/nachtcrème. Ik moet zeggen dat ik dit product echt aangenaam vind voor de huid. Nadat ik mijn huid heb gereinigd doe ik deze huid booster op mijn gezicht, na enkele seconden is dit product ingetrokken in de huid. Je ziet zo een mooie glow op mijn huid en het voelt zacht aan. Ik gebruik in de winter wel nog een dag/nachtcrème hierna.

Kruidvat originals huid booster: € 2,29

Deze dagcrème vind ik een ideale aanvulling op de huid booster die jullie hiervoor zagen. Het is wel een redelijk grote pot en dat vind ik het enige nadeel. Want ik heb liever een pompsysteem. Ook de hoeveelheid vind ik wat te veel. Maar deze dagcrème doet wel wat hij beloofd,  namelijk een mooie glow geven op de huid. Wat ik ook fijn vind is dat hij snel in de huid trekt.

Kruidvat originals vit. c dagcrème: € 2,29

Een product die ik minder vaak gebruik, maar daarom niet minder fijn vind zijn de hyaluron booster drops. Dit product is ideaal als je echt last hebt van een droge huid, want hyaluron is echt puur vocht voor de huid. Dus als ik voel dat ik wat extra’s nodig heb dan gebruik ik graag deze druppels.

Kruidvat hyaluron booster drops: € 4,49

Deze huidverzorgingsproducten kan je vinden bij de Kruidvat. Mijn favoriet is toch wel de huidbooster.

Heb jij deze producten al getest?

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge