How to Relax?..

Soms heb je zo van die dagen dat je echt nood hebt aan ontspanning en dit kan met een gewoon heerlijk maskertje of uitgebreider..

v

DSC_0099-001vh
DSC_0100-001v

Als ik mij volledig wil ontspannen kies ervoor om mijn voeten en handen heerlijk te verzorgen. Voor je voeten in te smeren kun je voor een rijke bodylotion zoals de fair trade foot lotion van Lush kiezen. Ik vind dat dit product mijn voeten zo zacht maakt! Je kan je handen ook heerlijk verwennen door ze in de smeren met een voedende handcrème en een olie. Hierna kies je voor zowel je handen als je voeten een leuk kleurtje om je nagels te lakken.

DSC_0121-001v

En voor mijn voeten extra te verwennen ( dit doe ik meestal in de zomer) kies ik voor een voetenbadje en daar doe ik dan een bruistablet in.

DSC_0128v DSC_0133v DSC_0160c

Bij een ontspanning hoort natuurlijk ook een heerlijk ontspannend bad en wat heb je daarvoor nodig? Uiteraard een voedende badolie met een ontspannende geur. Om je helemaal onder te dompelen in het schuim kies ik dan ook het liefst voor een bruisbal van Lush!

DSC_0112-001v

Als je dan eenmaal in je bad ligt in het tijd voor een gezichtsmasker en dat doe ik ongeveer 1x in de week. Dan zorgt ervoor dat mijn gezicht terug weer helemaal zacht en gevoed wordt. Ik vind persoonlijk de gezichtsmasker tubes van het merk Freeman zo handig en heerlijk in gebruikt.

DSC_0109-001v

Tijdens dat ik een gezichtsmasker op heb scrub ik even mijn lippen, alhoewel ik dat tussendoor ook wel doe. Nadat ik mijn lippen heb gescrubd kies ik voor een voedende lippenbalsem. Als ik dan toch bezig ben epileer ik even mijn wenkbrauwen. Nu ja wel een niet zo ontspannend maar ik doe het even tussendoor.

DSC_0150-001b

Nadat ik mijn gezichtsmasker er af heb gedaan reinig ik het liefst mijn gezicht. Ik haal de restjes eraf met mijn toner van Lush en breng alvast een heerlijke nachtcrème en oogcrème aan. Dit voelt al meteen als een complete gezichtsverzorging. Als ik de tijd niet heb voor al deze stappen doe ik gewoon mijn gezicht en de rest doe ik verder en uitgebreid in het weekend.

Hoe ontspan jij?

 

 

 

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Sophiee says:

  Wat een heerlijk artikel! Wanneer ik echt ontspan is in de vakantie, dus dan besluit ik ook altijd mijn beauty avondjes te houden. Lekker badje en me lekker verwennen met lekkere producten.

 2. Ayla says:

  leuk artikel! xx

 3. Jessie says:

  Ik heb eigenlijk veel te weinig een echt “verwen” moment maar ik kan heerlijk ontspannen in een heet bad. Het liefst dan inderdaad met badolie of een lekker ruikende bruisbal, muziek op de achtergrond of een boek bij, kaarsjes rond het bad, … even weg van alles en iedereen.

 4. Nele says:

  Heel fijn artikel! x

 5. Vanessa says:

  Ik ontspan het best door een warm bad te nemen met véél badschuim. Dan blijf ik lekker lang liggen, doe ik ondertussen een maskertje, scrub… Heerlijk! x

 6. Angelique says:

  heerlijke producten zie ik voorbij komen, daar kan je inderdaad lekker mee relaxen

 7. Momenteel moeten mensen mij KO boksen voor ik echt in zen mode ga. Nuja… dit weekend ziet er wel vrij zen uit.

 8. Elke says:

  Wat een fijn artikel is dit!

 9. Jana Vmh says:

  Je hebt heel mooie producten! :)

 10. Chahrazadc says:

  Lush heeft ge-weldige producten om mee te relaxen.

 11. […] schreef al een artikel over how to relax? Maar dit is net iets anders en uitgebreider qua onstpanning. Dus al je hiervoor de tijd hebt kan […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge