Het beste serum?! Medik Hydr8 B5 serum

Een serum is iets dat ik de laatste twee jaar vaker en vaker gebruik. Ik was dan ook heel erg benieuwd om dit serum van Medik uit te proberen. Is dit het beste serum? Dat ontdek je vandaag

Het serum ziet er echt heel mooi uit! Het wordt namelijk geleverd in een flesje met een pipetje dat aanvoelt als glas. Dit serum bevat 30 ml en zit daarnaast ook nog eens in een kartonnen kokertje. Dit ziet er zo luxueus uit, vind je niet?

Dankzij het pipetje kan je het serum gemakkelijk doseren. Je hebt eigenlijk 6 druppels nodig en die verdeel je dan over je gelaat en decollete.

Het beste serum?! Medik Hydr8 B5 serum – mijn mening!

Dan het belangrijkste van dit artikel is toch wel mijn mening, want ik heb dit serum nu toch bijna een maand getest. Ik gebruik het serum nadat ik mijn huid heb gereinigd en ik kan wel zeggen dat het echt wel wat mijn huid gedaan heeft. Ik heb nog geen anti-age serum nodig, maar ik voel wel dat mijn huid of één of andere manier strakker aanvoelt en dankzij het vochtinbrengend hyaluronzuur is mijn huid de volgende ochtend nog super goed gehydrateerd. Zo fijn!

 

Verdeling in de België : www.herboristcosmetics.com uit Lanaken Volg Medik8 op : https://www.facebook.com/herboristcosmetics

→ Medik 8 is zonet als winnaar uit de bus gekomen van Best Beauty Product of the Year 2018 in Nederland.

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  klinkt niet verkeerd :D ik ken dit merk zelf nog niet. en er wordt toch gezegd dat het beter is om vroeg veroudering tegen te gaan dan te laat? :)
  femketje onlangs geplaatst…China Glaze Nailpolish Haul (My Little Pony Collection & More).My Profile

  1. Jana says:

   Ja inderdaad, dat klopt! x

 2. Ik heb ook nog geen anti-age producten nodig, maar ik wil ook wel dat mijn huid lekker strak is. Heel benieuwd naar dit product!
  Emke De Jonghe onlangs geplaatst…IK WORD HIER ZO BOOS VAN! ❤️ VLOG | Emke JohannaMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge