I heart revolution cucumber fixing spray

Mijn favoriete fixeer spray is er eentje van MAC, maar ik sta open voor iets nieuw. Dus naar de I heart revolution cucumber fixing spray was ik zo benieuwd!

I heart revolution cucumber fixing spray I heart revolution cucumber fixing spray

Een fixeer spray met de geur van komkommer? Nog nooit eerder gezien! Dus voor mij eigenlijk meteen de reden om dit product uit te proberen. Ik blijf trouw aan mijn fixeer spray van MAC, maar ik geef toe dat ik er nu ook eentje gebruik van Urban Decay en die is ook wel fijn! Maar uiteraard hangt daar wel een prijskaartje aan. En aan deze fixeerspray, de I heart revolution cucumber fixing spray is niet zo duur eigenlijk! En ja hoor hij ruikt echt naar komkommer, maar je moet wel van de geur houden. Want ik moest er toch even aan wennen.

I Heart Make-up Revolution Cucumber Fixing Spray met een heerlijke geur, fixeert, hydrateert en verfrist. Is jouw geurcollectie al compleet?

Hierboven zien jullie ook de ingrediënten en helaas niet allemaal top ingrediënten, dus dat kan wel beter!

I heart revolution cucumber fixing spray – de test!

En wat vind ik er nu van? Ik vind dit een hele fijne fixeer spray voor zijn lage prijs. En de geur vind ik lekker fris! Zeker als ik nog niet zo goed wakker ben is dit wel ideaal. Ik wissel de I heart revolution cucumber fixing spray graag met mijn andere fixeer spray van MAC en Urban Decay.

De I heart revolution cucumber fixing spray is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat voor € 7,99

Welke fixeerspray gebruik jij?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Ik gebruik momenteel (of eigenlijk nooit) fixeerspray. Jammer dat hier zoveel parfum in zit! De komkommergeur lijkt me heerlijk.
    Evelien onlangs geplaatst…Review: Sultana showergelMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge