Germaine de Capuccini perfect forms

Cellulite, veel mensen hebben er last van. Mensen zoals jij en ik. Zonder dat je het weet kan je er last van hebben. Ik vind het helemaal niet mooi aan mijn lichaam, maar gelukkig kunnen we er iets aandoen. Zodat we toch volledig zomer klaar zijn! Ik heb van Germaine de Capuccini iets uitgeprobeerd, namelijk perfect forms. Een scrub en een speciale lotion..

Germaine de Capuccini perfect forms

Als eerste stap gaan we onze huid voorbereiden, dit kunnen we het best doen met een scrub. Want wat doet een scrub? Stimuleert de bloedsomloop en verwijderd de dode huidcellen. Deze scrub bevat Koreaans bamboe-extract, dit helpt bij de bescherming tegen negatieve effecten van vrije radicalen. Er wordt ook groene thee-olie gebruikt, dit gaat de huid beschermen tegen vochtverlies. Ik gebruik de scrub op een droge huid, omdat ik zelf geen gevoelige huid heb. Hierna ga ik in bad en spoel dit af. Dit gaat heel gemakkelijk. Het ruikt ook wel lekker fris!

Prijs: € 39,60

Dan stap ik uit bad en droog ik mij af. Hierna breng ik de hydraterende emulsie aan met één specifieke missie: het vet verbrandende ingrediënt naar zijn doel sturen, de vetcel. Ik vind dit zo een fijn product. Waarom? Omdat het ten eerste snel intrekt dankrij zijn vloeibare substantie. Maar nog meer!

Prijs: € 56,00

Het duo werkt echt! Als ik bovenstaande tool gebruik ( auwtch!) voel ik dat het nog beter werkt en dat mijn huid veel zachter aanvoel. De cellulite is niet verdwenen, maar wel vervaagd en dat vind ik toch wel veel beter. Het valt wat minder op. Dus dat is voor mij mij meer dan goed!

Prijs: € 12,00

In België werken reeds meer dan 600 instituten dagelijks met de producten van Germaine de Capuccini. http://saisons.be http://www.germaine-de-capuccini.com/nl/

Heb jij last van cellulite?

Liefs,Jana.x

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge