Garnier bio lijn

Het heeft even op zich laten wachten, maar vandaag vertel ik jullie wat meer over de Garnier bio lijn. Ik heb deze lijn niet zelf getest, maar wel een vriendin van mij. Lees je mee wat ze er van vond?

Garnier bio lijn

Een mandje vol huidverzorgingsproducten. Ik vond dit pakketje zo leuk om te ontvangen! Daarnaast zijn deze nieuwste producten uit de Garnier Bio lijn ook vegan, wat natuurlijk ook zorgt voor een nog breder publiek. Top gewoon. Nog meer voordelen? Ja hoor! Dat ontdek je hieronder:

Bij Garnier BIO geloven we dat er voor elk huidtype een ideale plant is. Gecertificeerd door Ecocert hebben we daarom zorgvuldig biologisch gekweekte planten geselecteerd en hun essentiële oliën, koudgeperste oliën of bloemenwater geëxtraheerd voor de beste resultaten voor elk huidtype.

 

Laten we starten met de eerste drie producten uit de Garnier bio lijn. Dit zijn de reinigende producten. Lees hieronder de mening van Inez. Onze testpersoon ( gemengde huid)

Voedende mist

Van alle producten uit deze collectie staat de mist op nummer één voor mij. Zowel de geur als de werking vind ik heel fijn. Ik breng hem graag aan savonds voor ik ga slapen en omdat het in een spray is werkt dit heel makkelijk. Het verfrist maar voed tegelijkertijd.

De reinigingsgel

Van deze geur ben ik iets minder fan, het ruikt heel citrusachtig wat  niet mijn favoriete geur is. Maar de geur is niet te storend. De werking vind ik heel fijn en ook de verpakking vind ik mooi. Als ik hem gebruik voelt mijn huid schoon maar niet uitgedroogd.

Toner

De toner is één van mijn favorieten van deze lijn. Ik vind de geur heel aangenaam en een beetje kruidig. Wanner ik de toner gebruik heb ik het gevoel dat mijn huid heel schoon en fris aanvoelt.

 

Balancerende dagcreme

Deze heeft dezelfde geur als de reinigingsgel en ben ik dus niet de grootste fan van. Maar opnieuw vind ik de geur niet te overheersend en eenmaal aangebracht merk ik eigenlijk niets meer van de geur. De dagcreme vind ik heel aangenaam en werkt perfect voor mijn gecombineerde huid.

Gezichtsolie

De geur van deze olie vind ik hemels en ook de verpakking vind ik erg leuk. Jammer genoeg kreeg ik met mijn gecombineerde huid heel erg last van puistjes op mijn voorhoofd door dit product. Ik denk dat het iets te voedend is voor mijn huidtype om dit dagelijks te gebruiken.

Konjac spons

Ik vind dat de spons heel aangenaam voelt en mijn huid voelt ook heel zacht aan. Hij verwijderd heel goed de dode huidcellen. Wel gebruik ik hem niet dagelijks,  ik vond het iets te veel werk om deze elke dag drie minuten in warm water te laten weken. Ik gebruik deze vooral wanneer ik iets meer tijd heb.

Zo, ik hoop dat jullie nu wat duidelijkheid hebben over de Garnier bio lijn. Iedere huid is natuurlijk is anders, dus het is toch wel het beste dat je deze product zelf een keertje uitprobeert.

Garnier BIO is nieuw en vanaf nu verkrijgbaar bij alle drogisterijen. De prijzen liggen tussen de  €7,99 en €16,99.

 

Welk product spreekt jou aan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge