Garancia fée-moi fondre – knetterend schuim ( vetverbrander)

Toen ik dit product kreeg voorgesteld was ik hier wel benieuwd naar! Ik heb het over de Garancia fée-moi fondre – knetterend schuim ( vetverbrander)! Amai dit is een speciaal product tegen cellulitis. Klinkt dat niet super?

Garancia fée-moi fondre - knetterend schuim ( vetverbrander)

Tijdens het event werd dit merk voorgesteld en ik moet toegeven dat ik het merk Garancia toen nog niet kende. Maar nu is dit anders! Nu heb ik leren kennismaken met één van hun populairste producten, fée-moi fondre. Een product tegen cellulitis. Daar heb ik toch net wat last van!

Een product voor cellulitis dat heb ik al vaak getest, maar zo’n bijzonder product als deze nog niet. Dit is een knetterend schuim, dus wel heel bijzonder. Ik was zo benieuwd naar dit product dat ik een kort filmpje erbij heb gezet. In deze video hoor je het knetterend schuim en zie je het ook bewegen. Echt heel leuk en bijzonder dit product van Garancia.

Garancia Fée-Moi Fondre is de eerste krakende mousse met actieve ingrediënten die de effecten van een goede training boosten en versterken*. Fée-Moi Fondre heeft een afslankende meervoudige werking: afslanking + anti-cellulitis + versteviging + drainering.

Zonder siliconen, zonder parabenen, zonder fenoxyethanol.

Maar dan nu het belangrijkste, werk de Garancia fée-moi fondre – knetterend schuim? Ik heb er voor privacy redenen geen foto bijgezet van mijn cellulitis, omdat ik dit precies toch niet zag zitten. Maar ik deel uiteraard graag mijn mening over dit product. Ik gebruik dit product zo graag! Het is zo aangenaam om aan te brengen en ik merk eigenlijk meteen verschil! Ik breng dit product nog maar net aan en ik voel het al meteen intrekken in de huid. Hierdoor voelt mijn huid direct veel strakker aan. Dit effect blijft gedurende de dag aanhouden. Ik ben vooral benieuwd wat dit product op lange termijn voor mij kan betekenen, maar dit is vooral een eerste indruk dat ik jullie wil geven. Mijn eerste indruk is dus vooral heel positief. Als ik dit product langer ga testen, deel ik dit zeker op mijn instagram.

 

Garancia fée-moi fondre is verkrijgbaar voor € 30,89 bij o.a. Newpharma 

 

Heb jij al eens een product gebruikt voor cellulitis? 

 

 

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Tania says:

  Ik ben deze ook aan het testen. Zo’n prettig product om te gebruiken.

  1. Jana says:

   Benieuwd naar jou review :D

 2. Evelien says:

  Klinkt goed, grappig dat het knettert. Ik kende het merk ook nog niet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge