Galenic diffuseur de beauté

Een crème vol roze bolletjes en als je die breekt wordt de crème roze?! Dat kan! Ik heb het over de Galenic diffuseur de beauté…

Het merk Galénic had ik hier en daar al een horen waaien, maar eigenlijk was ik dit merk zo’n beetje vergeten. Tot ik de kans kreeg om de Galenic diffuseur de beauté te testen. Een bijzonder product zoals je ziet doorheen het potje. Het is zoals jullie wel al dachten een gezichtscrème. Maar meer in een gel-textuur. En als ik het zo’n beetje google, kom ik deze crème al snel tegen als toch wel één van de meest populair crèmes voor het gezicht. Je kunt de Galenic diffuseur de beauté zowel in de ochtend als in de avond gebruiken.

Galenic diffuseur de beauté

De Galenic diffuseur de beauté is echt een boost voor je huid en zorgt voor een mooie frisse gloed op het gelaat. De textuur is heel glad en ruikt fruitig. Zalig! De bolletjes die je ziet? Dat zijn microdeeltjes van robijn. Een echte luxe crème.

Ik heb de Galenic diffuseur de beauté gedurende een langere periode kunnen testen en ik voel echt verschil aan mijn! Mijn huid voelt na het aanbrengen heel zacht aan. Ik merk wel een duidelijk verschil als ik deze crème een keertje niet gebruik. Zoals je ziet als je de bolletjes open wrijft wordt de Galenic diffuseur de beauté echt wel roze. Dit is niet alleen leuk en mijn ding, maar het heeft je huid ook een mooie gezonde gloed!

Diffuseur de Beauté van www.galenic.com, €58, verkrijgbaar bij de apotheek.

Liefs,Jana.x

 

 

Comments

 1. Yara says:

  Ziet er goed uit!
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…Healthy Eats #15 : Vegetarische Mexicaanse taco’sMy Profile

 2. Elke says:

  Klinkt heel erg goed!

 3. Evelien says:

  Ziet er heel goed uit! Misschien een rare vraag, maar zijn de microdeeltjes wel biologisch afbreekbaar? X
  Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Koyaanisqatsi Shower Bomb (+ kun je hem meerdere keren gebruiken?)My Profile

  1. Jana says:

   Helemaal geen rare vraag :-) En ja hoor xxx

   1. Evelien says:

    Super om te horen!

 4. Emke says:

  Ziet er heel goed uit, leuk review! X

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge