Dr. Organic hemp oil lijn

Producten met hennep olie?! Nog nooit eerder geprobeerd. Maar Dr. Organic heeft een verzorgingslijn met producten die hennep olie bevatten. Zijn jullie ook al benieuwd geworden?

 

Dr. Organic hemp oil lijn

Als eerste product hebben we een body wash en dat is persoonlijk één van mijn favoriete producten! Ik was eigenlijk meteen fan van de geur van deze lijn. Ik kan het ook een beetje een wellness lijn noemen, want deze lijn doet mij echt denken aan een wellness. Zo’n geur waar je echt door kunt relaxen en dat heb ik ook nadat ik mij met deze douchegel heb gewassen. Mijn huid ruikt nadien nog heerlijk!

Dr. Organic Hemp Oil Body Wash (€10,99 – 250 ml)

De producten uit de Hemp Oil Verzorgingslijn zijn vrij van parabenen, natriumlaurylsulfaat, synthetische kleurstoffen en petrolatum. Dr. Organic Hemp Oil biedt het beste van de natuur met producten die huid enhaar herstellen en weer gezond maken.

De geur is uiteraard ook bij de shampoo hetzelfde, maar het belangrijkste bij een shampoo vind ik dat hij mijn haar heerlijk zacht maakt. Dat doet deze zeker! En ik weet ook meteen waarom, want dit is een 2 in 1 product, namelijk een shampoo en conditioner. Zo aangenaam dus en handig als je je haar snel wilt verzorgen

De stimulerende twee-in- één shampoo en conditioner bevat organische hennepolie en bosbesextract en is verrijkt met aminozuren. Deze rijke combinatie stimuleert de haarvezels waardoor het haar voelbaar frisser, sterker en verzorgd is.

Dr. Organic Hemp Oil Shampoo & Conditioner (€12,99– 265 ml)

Mijn huid insmeren, dat moet ik echt wel meer doen! Ik doe het eigenlijk veel te weinig. Ik heb toch wel last van vooral droge benen en armen. Als ik deze lotion gebruik voel ik dat mijn huid veel zachter aanvoelt en ook heel fris! Wat ik nog fijn vind is dat de lotion snel intrekt. Ook ideaal om aan te brengen nadat je verbrand ( door de aloë vera.)

De rijke lotion is samengesteld uit hennepolie, aloë vera, zoete amandelolie en avocado olie, gecombineerd met heermoes en hibiscus. Deze speciale formule resulteert in een vochtverzorgende lotion die de huid verzacht, herstelt en voedt.

Dr. Organic Hemp Oil Skin Lotion (€11,99 – 200 ml)

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij De Tuinen (Holland & Barrett) in Nederland en Essenza (Holland & Barrett) in België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: hollandandbarrett.nl en hollandandbarrett.be

Welk product spreekt jou aan? Bij mij is dat de body wash!

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Yara says:

  Ooh leuk, ik ga deze binnenkort ook testen. Ik vind de geur ook heerlijk!
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…Noughty To The RescueMy Profile

 2. Erg benieuwd shampoo 2 in 1!
  Emke De Jonghe onlangs geplaatst…Hoe begin je een blog?My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge