Dr. Organic Cocoa Butter verzorgingslijn

Cocoa in een titel dat klinkt veel goeds denk je niet? Ik mocht de allernieuwste verzorgingslijn lijn uittesten van Dr. Organic. En ik ben blij dat ik er jullie vandaag meer over kan vertellen..

Laten we beginnen met een handcrème en geef nu toe, iedereen heeft nu toch wel een goede handcrème nodig?! Dit is een handcrème met enkel en alleen maar voordelen en dit geldt voor alle producten uit deze lijn.

Hieronder zien we dat de producten vrij zijn van:

 • parabenen
 • sls
 • synthetische kleuren
 • minerale olie
 • Siliconen
 • en nog véél meer

Zelf gebruik ik de handcrème nu langer als een weekje en ik moest even wennen aan de geur van cocoa. Maar echt mijn handen en mijn nagels zijn er beter van geworden. Mijn handen voelen na het insmeren heerlijk Zacht en gevoed aan. Wat ook heel fijn is vind ik dat de handcrème snel intrekt.

Dr. Organic Cocoa Butter verzorgingslijn

Dr Organic Cocoa Butter Creamy Body Wash € 9,99 – 250ml
Dr Organic Cocoa Butter Body Scrub € 9,99 – 200m

Wat hebben we nog meer? Een douchegel en nog een bodyscrub. Dit zijn twee lichaamsproducten die ik zo graag gebruik. De douchegel gebruik ik momenteel al iedere dag en ik merk dat ik na het douchen geen last heb van een droog gevoel. Want dat ik heb ik snel als er parfum in een product zit. Na het douchen is het tijd om mijn lichaam te scrubben,  De Dr Organic Cocoa Butter Body Scrub is verrijkt met een scala aan bioactieve extracten als Aloë vera sap, zoete amandel en kokosolie. Klinkt super toch? En zo voelt mijn huid ook achteraf! Ik heb een zachte en gladde huid. Perfect dus. De geur vind ik trouwens ook heel aangenaam en niet te overheersend..

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl en www.hollandandbarrett.be
Welk product is iets voor jou?

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. femketje says:

  de handcreme lijkt me wel wat :D
  femketje onlangs geplaatst…Reversed Pastel Galaxy Nailart.My Profile

 2. Lotje says:

  Ik ben groot fan van de producten van Dr. Organic! Ik ben heel benieuwd geworden naar de geur!
  Lotje onlangs geplaatst…Mijn foto op glasMy Profile

 3. Vanessa says:

  Klinkt als een heerlijke lijn. Fijn dat de cacao geur niet te overheersend is. X
  Vanessa onlangs geplaatst…5 items die onmisbaar zijn in mijn kledingkastMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge