Douglas radiant eye serum

We worden al een dagje ouder en dat merk ik zeker wel aan de huid onder mijn ogen. Dus aan mijn routine heb ik nu iets vast toegevoegd en dat is een oog serum. Ik ben nu momenteel van Douglas eigen merk het radiant eye serum aan het testen. En vandaag mijn mening hierover..

Qua verpakking vind ik persoonlijk oogcrème of een oogserum het gemakkelijkste als dit in een tube zit. Niet alleen gemakkelijk, maar eigenlijk ook wel op hygiënische redenen. Ik had een keertje oogcrème in een potje zit, maar dat was ook zo onhandig! En ook telkens met mijn vingers in dat potje. Nee, geef mij maar een tube. Ook gemakkelijk te doseren, want van dit oog serum van Douglas heb je niet veel nodig. Enkel twee puntjes.

Op de verpakking staat dat je het iedere ochtend en avond moet gebruiken, maar eigelijk doe ik het enkel in de avond omdat ik het anders net wat te uitgebreid vind in de ochtend. Ik heb dit oog serum nu een maand ongeveer getest en ik kan zeggen dat ik vind dat ik er wel echt frisser uitzie in de ochtend. Het trekt snel in en heeft een hele subtiele geur. Heel goed, want ik heb niet echt graag een product die ik onder mijn ogen moet doen met een sterke geur..

Dus, ben jij opzoek naar een fijn product om de huid onder je ogen optimaal te verzorgen dan is de Douglas radiant eye serum iets voor jou! Voor 14,99 is hij van jou!

Gebruik jij een ooggel/oogserum?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Vanessa says:

    Klinkt als een fijn serum! Ik gebruik momenteel geen oogproduct, slecht hè. Als ik een dag- of nachtcrème smeer, neem ik de huid rondom mijn ogen wel een beetje mee. X
    Vanessa onlangs geplaatst…Van avondmens naar ochtendmens?My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge