De perfecte hydratatie voor je huid! Yves Rocher liquid serum

Ik heb vandaag voor jullie een review over een huidverzorgingsproduct van Yves Rocher. Namelijk een hydraterend serum uit de hydra végétal lijn. Lees je mee?


Ik zelf heb een gemengde huid en laat dit serum juist perfect zijn voor dit huidtype! Ik vind het flesje/flacon er wel heel mooi uitzien. Zo een mooie zomerse kleur, daar houdt ik persoonlijk wel van! Meestal is een serum voor te hydraterend, maar ik kan al zeggen dat ik dit bij dit serum niet heb.

Hiermee wil ik jullie graag laten zien dat dit een doorzichtig serum is dus geen crème textuur. Zoals je op de foto ziet is het product redelijk vloeibaar, maar dat wil zeggen dat het serum zo snel in de huid trekt!

Hoe ik het gebruik: na het reinigen van mijn huid breng ik dit serum aan, dus net voor mijn make-up. Op de verpakking staat in de ochtend en de avond en daarna je dag & nachtcrème aanbrengen. Maar ik vind dat dit serum voldoende is en dus zonder dagcrème. Mijn huid voelt hierna voldoende gehydrateerd, dus een ideale basis voor mijn make-up.

 

Je vindt het serum voor € 21,90 (30 ml) bij de Yves Rocher filialen of op hun webshop.

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Yara says:

    Die ziet er goed uit! Ik ga deze binnenkort ook even testen.
    Liefs,
    Yara

  2. Ohh ziet er goed uit! Yves Rocher heeft wel fijne skincare producten!
    Emke De Jonghe onlangs geplaatst…IK WORD HIER ZO BOOS VAN! ❤️ VLOG | Emke JohannaMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge