Caudalie vinoperfect serum

Een serum gebruik ik eens af en toe, maar vooral als ik aanvoel dat mijn huid dit nodig heeft. In de winter bijvoorbeeld, dan heeft mijn huid wel eens nood aan wat extra’s. Is het Caudalie vinoperfect serum hiervoor geschikt? Lees zeker verder..

Caudalie Vinoperfect Serum

serum `serum1

Het serum van Caudalie zit in een mooi glazen flesje dat wel heel mooi staat op mijn nachtkastje. En als ik het daar zet, vergeet ik het serum ook niet te gebruiken. Een serum wordt gebruik na je reiniging en net voor je dag/nachtcrème. Ik raad eigenlijk aan om dit in de avond te gebruiken, want zo kan het serum ook optimaal intrekken in de huid en dat is toch wat iedereen wel wilt, denk ik toch? Laten we eens kijken naar de eigenschappen van dit serum..

Eigenschappen

Dit melkachtig serum sublimeert de teint, corrigeert vlekken en voorkomt dat ze terugkeren. De teint wordt opnieuw egaal en helder.

  • Voor alle huidtypen.
  • Niet-fotosensibiliserende, niet-comedogene formule zonder olie.

serum3 serum5 serum6

Het serum van Caudalie heb ik nu voldoende kunnen testen om mijn eerlijke mening te geven. Ik ben oprecht fan van dit serum en dit ten eerste omdat het vooral snel in de huid trekt en uiteraard omdat het mijn huid ook goed gaat hydrateren. Het pipetje is ook heel handig! Want zo kan je dit serum heel goed doseren. Het zou ook pigmentvlekjes verminderen, maar daar heb ik persoonlijk niet echt last van. Dus dit heb ik niet kunnen testen.

Prijs en verkrijgbaarheid

serum8

Het Caudalie vinoperfect serum is verkrijgbaar bij Pharmamarket voor € 44,37

 

Gebruik jij een serum voor je huid?

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. femketje says:

    wel fijn dat er geen olie in zit! :)
    femketje onlangs geplaatst…BIG Aliepress Haul!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge