BLUXBOX JUL/AUG 2019

Ik ben een enorme fan van beautyboxen, zo ook van de Bluxbox! Ik mocht er terug eentje uittesten. Zijn jullie benieuwd naar de inhoud? Lees dan zeker verder.

Deze thermal spray van Sans Soucis was handig geweest als het zo warm weer was. Maar ik vind een verfrissing tussendoor altijd wel aangenaam. Ook de spray vernevelt erg aangenaam. Dit vind ik echt een leuk product!

Deze mascara van Yves Rocher had ik al een keertje mogen testen op een event van Yves Rocher. Goed nieuws! Want het is echt een goede mascara, dus ik vind het zeker en vast niet erg dat ik hem nog een keertje moet gebruiken.

Deze douchegel komt als geroepen! Want mijn douchegel was al bijna op. Nog beter nieuws is dat deze douchegel ook nog eens vegan is. Altijd fijn dat ze op die manier een breder publiek kunnen aantrekken. Dit product is ook zeker een YAY!

Iets waar ik minder voor ben zijn zo van die pilletjes. Voor mij werken ze niet of ze hebben een neven-effect. Uiteraard kan jij dit anders ervaren natuurlijk. Het lippotlood van Lookx vind ik dan wel heel mooi en natuurlijk van kleur.

Van de Jacks beauty line wou ik al langers eens iets testen, dus oh wat was ik blij dat er wimper/wenkbrauw borsteltje in zat! Ook de Demak-up doekjes gebruik ik graag voor bijvoorbeeld swatches van mijn arm te verwijderen.

Dan vinden we nog een haarproduct waar ik echt heel benieuwd naar ben! Het trok vrijwel meteen mijn aandacht! Een hair DD cream? Nog nooit van gehoord. Dit is een leave-in haarmasker dat zorgt voor zijdezacht haar. Zoiets heb ik eigenlijk nog niet getest. En dan echt als allerlaatste hebben we nog een gezichtsmasker en een aftersun.. zalig toch! Ik hou wel van deze variatie.

 

Producten van JUL/AUG 2019

Ik ben over de inhoud de BLUXBOX van juli-augustus zeker te spreken! Alles van de box sprak mij vrijwel aan en iedere maand is dan ook een cadeautje voor jezelf. Wil je graag ook deze box? Bestellen kan via deze link.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge