Bernard Cassière huidverzorging ( eerste indruk)

Bernard Cassière huidverzorging
Ik was nog niet eerder bekend met het merk Bernard Cassière, maar ik heb er nu mee mogen kennismaken. Daar ben ik ontzettend blij mee, want deze producten gebruiken ze ook in de sector waar ik ga voort studeren ( schoonheidsspecialiste).

Het eerste product dat ik voor mij het nog onbekende merk uitprobeerde is een reinigingsmousse. Ik had al eerder een reinigingsmousse uitgeprobeerd van Nivea en die vond ik altijd wel fijn, maar ik ben voor mijn huid toch wel opzoek naar altijd beter. En ik heb dit volgens mij gevonden bij deze reinigingsmouse van Bernard Cassière. Je hebt maar een klein nootje nodig om aan te brengen op je gezicht. Dit wrijf je met zachte bewegingen uit op je gezicht. Hierna spoel je je gezicht af. Hierna voelt je gezicht zijdezacht en fris aan.

Deze reinigende mousse bevat een cocktail van reinigende actieve werkstoffen: Wilde Chileense munt – citroen* en Java thee** die onzuiverheden en het teveel aan talg verwijderen terwijl ze schoonheidsfoutjes dagelijks bestrijden, echter zonder de huid uit te drogen.

Hydratatie is iets dat elke huid wel nodig geeft, of niet soms? Nu, mijn huid toch al zeker wel. Voor ik begin met mijn make-up breng ik altijd iets van een crème aan. Ik gebruik dus momenteel deze crème als dagcrème, maar het is ook aan te raden om de crème te gebruiken als nachtcrème. Als je net als mij een redelijk glimmende huid hebt is deze crème perfect! Hij matteert namelijk je huid erg goed.

Een intelligente fluïde die de huid hydrateert daar waar nodig en de overmatig glimmende zones matteert. Dankzij hydraterende bestanddelen zijn de gemengde en vette huid perfect gehydrateerd.
Het vermindert eveneens overmatige talgafscheiding en eventuele huidoneffenheden dankzij een cocktail van reinigende actieve werkstoffen
geïntegreerd in zijn formule: Wilde Chileense munt – citroen* en Java thee**. Matterende poeders geven een zeer zachte, poederachtige
en matte finish.

 

Brrr.. heb je een date of een onverwachte afspraak? En komt er dan onverwacht een puistje de kop opsteken? Dan is er de Roll-on S.O.S imperfections! Je brengt de roller aan over het puistje/ oneffenheden en dit 2 maal per dag. Ik heb het getest en het puistje die ik had, verlichte en viel niet meer zo veel op.

Houd dit slimme product altijd bij de hand om oneffenheden te bestrijden! Want zodra een oneffenheid de kop opsteekt, zal deze slimme Roll-on de verdwijning bevorderen en versnellen zonder littekens na te laten. Het vermindert eveneens overmatige talgafscheiding en droogt huidoneffenheden uit dankzij salicylzuur en een cocktail van reinigende actieve werkstoffen geïntegreerd in
zijn formule: Wilde Chileense munt – citroen en Java thee.

In het weekend of zoals nu in de vakantie heb ik wel wat meer tijd. Dan neem ik uitgebreid de tijd om een heerlijk ontspannend maskertje op mijn gezicht te doen. Ook Bernard Cassière heeft heerlijke gezichtsmaskers in hun assortiment. Dit maskertje heb ik tijdens een relax dag getest. Ik merk dat mijn heerlijk zacht en gevoed aanvoelt. Na langer gebruik van dit masker zouden je puistjes op je gezicht minder zichtbaar worden.

Mijn eerste indruk van de producten van Bernard Cassière is alvast heel goed! Ik ben nu wel benieuwd geworden naar de andere producten..

Meer informatie over de verkrijgbaarheid van de producten vind je hier. Dit setje kun je trouwens kopen voor € 48.

Heb jij al van dit merk gehoord?

Liefs,Jana.x

 

 

Comments

 1. Het ziet er goed uit!
  thebeautyblognl onlangs geplaatst…Favorieten: AugustusMy Profile

 2. melissa says:

  Klinkt alvast goed! Voornamelijk dat puistjesmiddel zou ik wel willen proberen :)
  melissa onlangs geplaatst…De TV Series TagMy Profile

  1. Jana says:

   Dat is geweldig! :-)

 3. Marie says:

  Ik heb ook nog nooit van dit merk gehoord, maar het lijken me erg fijne producten! :)
  Marie onlangs geplaatst…Terug naar school? • Persoonlijk • UpdateMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge